Kint leszek
Ha ugy lesz
(Ez egy válasz vandam164 üzenetére (2025. 06. 14. szombat 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 14. szombat 12:43

Ha ugy lesz

Sziasztok! Ma du, vagy kora este mennénk a reptérre. Csajom masztizna mások elött, vagy én segitek neki a kocsi mellett nézheted és verhetitek ha szimpinek talál akkor segit. Ehez keresünk kulturált tiszta pasikat de párok is szoba jöhetnek. Pontos idöpontot még nem tudunk, de aki vagy akik szimpik lesznek azokkal pontositunk.
Sziasztok most reptérnèl valaki?mi 2 pasi vagyunk
este vki?Albertirsa közelében?szabadban?
Ti is jöttök?
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2025. 06. 14. szombat 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Még sosem voltam ilyen "rendezvényen", de mindig is nagyon izgatott.
Abban tudna segíteni, hogy mi az etikett ilyen helyzetben? Hogyan lehet tudni, hogy valaki nyitott a közeledésre, stb?
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2025. 06. 14. szombat 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Valaki Törökbálint auchan???
Ezt valószínűleg nem ide akartad írni.
Mi a bukkake party-ra írtuk, hogy szorítunk.
Azt meg ugye nem kell leírni, hogy hogyan kell közeledni majd a párhoz. (Ez egy válasz Chris D üzenetére (2025. 06. 14. szombat 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 14. szombat 13:42

Azt meg ugye nem kell leírni, hogy hogyan kell közeledni majd a párhoz. (Ez egy válasz Chris D üzenetére (2025. 06. 14. szombat 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Abban tudna segíteni, hogy mi az etikett ilyen helyzetben? Hogyan lehet tudni, hogy valaki nyitott a közeledésre, stb?

Itt a legtobb ember a Nemet sem erti meg, ha mondod neki nem, csak nezzen vagy ilyesmi...vicc...
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2025. 06. 14. szombat 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 14. szombat 14:28

Azt meg ugye nem kell leírni, hogy hogyan kell közeledni majd a párhoz.

Köszi a választ.
Ide akartam, bár lehet nem teljesen jól jött le a kérdés, inkább csak olyan általánosságban kérdeztem.
Ennek ellenére pozitív, hogy a balga kérdésemre is kaptam választ, eddigi tapasztalataim alapján nem számítottam visszajelzésre. Persze ez nem indokolja az általánosítást tudom.
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2025. 06. 14. szombat 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 14. szombat 14:28

Ide akartam, bár lehet nem teljesen jól jött le a kérdés, inkább csak olyan általánosságban kérdeztem.

Ennek ellenére pozitív, hogy a balga kérdésemre is kaptam választ, eddigi tapasztalataim alapján nem számítottam visszajelzésre. Persze ez nem indokolja az általánosítást tudom.

Kíváncsi hetero pasit szopnék titokban.
Ha érdekel írj
.
Ha érdekel írj
.
Köszönjük, mi is nagyon remeljük
Szia, az etiket egy bukkake partyn egyszerű, látni fogod, hogy valaki nyitott vagy sem, nálunk párosunk hölgy tagja mondani szokta mi hogy merre
(Ez egy válasz Chris D üzenetére (2025. 06. 14. szombat 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 14. szombat 13:42

Sziasztok!

Mi is nagyon reméljük, várunk titeket
(Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (2025. 06. 14. szombat 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 14. szombat 09:32

Sziasztok, mi is ott leszünk.... reméljük sikerül a rekord!!!!
Reptérnèl most valaki?
A 10-es út mentén nagy örömmel találkoznék hölggyel, párral egy kis kalandozásra. Akár meztelen napozás, kukkolás, közös maszturbálás, de legjobb lenne szex. 45é hetero férfiként várom üzeneted!
Sziasztok!
Autós kaland most Győr? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Autós kaland most Győr? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Reptérnél van pár? Lehet mi is kinézünk.
Sziasztok!
Holnap este pár vagy hölgy Budapest és környékén?
Holnap este pár vagy hölgy Budapest és környékén?
Reptérnél 20 óra felé??
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...