Kedves Hölgy előtt kiverném!
Sziasztok! Délután lenne srác, aki talizna Veszprém-Ajka-Pápa környékén?
ma délelött kora d.u Fertőboz környéke kilátónál?
Hölgyek! Ma és holnap kora estig ráérek! Adatlapom szerint keresek! Autós kaland is ok,de mehetek is,akár hely is megoldható! Privátban írj.
Sziasztok! Nyíregyházán aktív-uni, helyes-férfias srác/pasi?
Sziasztok BP 17.ker környékén ma éjjel vagy hajnal?
Pasi autós kalandra keresek párt magányos hőlgyet elhanyagolt anyukát esetleg pasit. Szopatnák ill dugnák.
Cumiznék most vékony fiatalt. Aztozni tudok, de helyem is van.
18-25 év között csak hoki havert !!! / no homo !!/ közelből ha lehet / gyere autóval

Sziasztok
Hölgyet vagy párt keresek a bilk környékén kölcsönös örömszerzésre.
Hölgyet vagy párt keresek a bilk környékén kölcsönös örömszerzésre.
Sziasztok Győrbe a töltéstaván a parkolok az autó hődbe szopni szeretnék s gegit nyelni
Sziasztok !
Ma délután ,nagy méretemmel hölgyet kényeztetnék !
Ma délután ,nagy méretemmel hölgyet kényeztetnék !
Sziasztok! 21 éves, budapesti, egyetemista srácként nyitottan ismerkednék! Természetesen képeket is küldök, ha megvan a szimpátia!

Mostanában a Népligetbe megy valaki aki szopatna autóban?
Szerdán az M5-ösön dél és 2 között megyek Szegedről Pest irányába. Délután 5 után pedig Bagig az M3-ason. Közös hoki vagy orálba benne lennék valamelyik pihenőbe.
Sziasztok! Debrecen,vagy környékén pár,lány? Kukkolni is szívesen társulnék! Szép napot! Privátban üzenj,ha....!

Aktív bi pasi van Dombóváron vagy környékén vagy olyan aki esetleg van kocsija? Szeretném érezni milyen az amikor engem dugnak meg szűz a popsim eddig csak magamnak csináltam szopni szeretek azt csináltam is!
Holnap délelőtt normális bi pasit keresek aki tud nyugis helyet közös masztira...
Ma napközben szopnék Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén..
Valószinü oda jár fel futni vagy túrázni.
(Ez egy válasz sikkalapukka üzenetére (2022. 03. 21. hétfő 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)