Ma délelőtt valaki Debrecen autós kaland?
Szépvölgyin bi pár vagy férfi kora delután?
Mai nap autós kaland Debrecen és környékén ?
Sziasztok!
Ma délután Budapesten autós izgalmakra párt, nőt keresek. Hetero alapon! Akár csak cuckoldra is. Valóban nagy farkú pasi vagyok
Ma délután Budapesten autós izgalmakra párt, nőt keresek. Hetero alapon! Akár csak cuckoldra is. Valóban nagy farkú pasi vagyok
Ma este csatlakoznek Holgyhoz, Parhoz Budapesten. En a 14. Keruletben lakom, de autoval vagyok igy az utazas nem gond! 26eves igenyes fiu

Ma este valaki?
Srácok! Kurv@zás ma az Üllői úton? Ápolt értelmes legyél.. Bi ok, cumizni is szeretek.
Sziasztok. 22 éves macis srác vagyok. Ma estére keresem macikedvelo kanos, bevállalós partneremet. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog.
Valaki közös autós kaland törökbàlint, budaörs?
Nyékládházi tóparton valaki lesz a napokban?
Mackós pasit szopnék.
Ma estére keresek partnert!Kizárólag az adatlapomban leírtak alapján és feltételeivel!
Szombaton reggelre keresek àpolt,igènyes aktiv férfit!Győr környékén!
Csongrád megyei hölgyet keresnèk minden jóra! Jómagam 30as ápolt, jól szituált fiatalember vagyok! Főkènt autós kaland èrdekelne!

Péntek délelőtt Nagykanizsán szopnék, dugatnám a fenekem kocsiban, szabadban, nyilvános helyeken
Sziasztok. Ma estere keresem kanos aktív bevállalós partneremet minden jora. Macis 22 éves srác vagyok. Nagyhegyes vagyok megtalalhato. Írj ha érdekel a dolog.
Sziasztok! Debrecenből keresek fiatal, vékony srácot közös hokira és orálra! Én 38 vagyok és kezdő!
Cegléden ma kamionomban ismerkednék. Vibered legyen.
Dunaharaszti és környékéről keresnék hölgyeket,párokat,akiknek a minőségi ,szenvedélyes szexre van szükségük ! Terhes kismama is írhat... De ,ha csak simán szeretkeznél egy kiadósat... akkor is keress bátran.Nem bánod meg !!! Egy erekcióval kétszer spriccelek !
Sziasztok! Ma délelőtt keresek budapesti vagy környéki párt, akik tudnának mit kezdeni egy vastag, kemény és csupasz szerszámú, többest imádó férfival. Privátban elértek!