Csepelen épp hardtechno buli zajlik, és tudnám csípni, ha egy párral tudnék találkozni, és akár random helyen egy kiadósat dugni/kefélni/orgazmizálni, hetero alapon…

Sziasztok szép napot mindenkinek pár aki ismerkedne találkozna?

Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Esetleg volna egy nő aki ebben szép időben szívesen kalandozna?

Sziasztok,
13. kerület ma hölgy?
13. kerület ma hölgy?
Sziasztok
Reptér most?..
Reptér most?..
Sziasztok!
Reptérnél pár vagy hölgy?
Reptérnél pár vagy hölgy?
Autós szex ? Párok? Nők? MEZŐKÖVESD KŐRNYÉKE?
Győrben valakit leszopni? Helyem van.
Ezt a sok beszari embert mi tegnap kint voltunk ugy nem tudunk senkit be venni a sex be ha az autojával meg áll 10 _20 méterre !! És oda se jönn !!!!
Hölgyek, lányok,párok.... A mai napon ki lenne kíváncsi szigorúan heteró alapon egy 40-es jóképű, sportos férfi érzéki masztijára? Szekszárd Csörge tó. .. Válaszokat privátban kérek....
Sziasztok! Mai nap folyamán lesz kint valaki reptéren?
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Esetleg volna egy nő aki ebben szép időben szívesen kalandozna?

Sziasztok
Reptér ma reggel?..
Reptér ma reggel?..
Sziasztok!
Budapesten nőt keresek izgalmas játékokra !
Budapesten nőt keresek izgalmas játékokra !
Szia. Ha arra gondolsz aki 10-15 percig szerencsétlenkedett , ki-be szállt a kocsiba és utána videózta a repülőt az én volnék. Köszönöm az ajánlatot de én bi partnert kimondottan nem keresek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 01:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 27. vasárnap 01:44
Törölt felhasználó (4759810)

Sziasztok! Fekete kombival , fekete ruhában a “ macho” srác innen van - volt ? Videózott pár repülőt , sajnos nem volt sokáig de nagyon megnyerő külsőd volt , szívesen kalandoznék veled ha esetleg kalandot kerestél kint és innen vagy! Melléd mentem de te illedelmesen előre engedtél de nem az volt a célom . Fehér kocsival voltam , megakartalak szólítani de mikor integettem csak mosolyogva visszaintegettél és elhajtottál.

Tatabányán a Turulnál pár esetleg este?
Helló! Ma délután kalandoznék 17. kerület, Maglód kőrnyékén.
Lehet a reptérre is kimegyek.
Lehet a reptérre is kimegyek.
Sziasztok többnyire hétvégi lakóautós hazai és külföldi nudista strand látogatásra keresek hölgyet párt 50eves pasi vagyok
Jó helyen, jó időben és időpontban kell lenni és jó partnerrel. Sokszor a szerencsén múlik.
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 04. 26. szombat 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép jó reggelt vagy estét. Valaki mostanság nem szeretne passzív lenni?