Az asszony el aludt és arra gondoltam hogy élveznék egy nagyot! Izgatna ha valaki ide jönne be szalnek a kocsiba álló farokkal és szótlanul valaki spirccelesig játszana a farkammal és rá élveznék! Aztán mindenki megy a dolgára! Dunaplaza kornyeke
Mostanában szopatna valaki autójában?
Szombat délután Miskolcon 17:00 körül urat kényeztetnék nála vagy autóba
Valaki Dél Pest környékén d.e ?
Van kedve valakinek ma felvenni a 17 kerületbe ?
Dugni lehet
Dugni lehet
Sziasztok, lenne esetleg olyan igény hogy valakivel közösen autóban párom melleire elveznénk?
Szívesen benne lennék csak kár hogy mesze vagyok tőletek
Szia.
Komárom felé jártok valamikor , szívesen csatlakozom. (Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 01. 09. péntek 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 09. péntek 10:03
Komárom felé jártok valamikor , szívesen csatlakozom. (Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 01. 09. péntek 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, lenne esetleg olyan igény hogy valakivel közösen autóban párom melleire elveznénk?
Írtam PMet
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 01. 09. péntek 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 01. 09. péntek 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Úgy látom van rá igény,este irok a szerencsésnek.
Ma este 9-10 körül szopatnék kocsiban, fiatalabb srácot XI. Beülsz, no duma, leszopsz, megyünk tovább.
Nő vagy pasi?
(Ez egy válasz Alx36bp üzenetére (2026. 01. 09. péntek 02:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 09. péntek 02:37
Az asszony el aludt és arra gondoltam hogy élveznék egy nagyot! Izgatna ha valaki ide jönne be szalnek a kocsiba álló farokkal és szótlanul valaki spirccelesig játszana a farkammal és rá élveznék! Aztán mindenki megy a dolgára! Dunaplaza kornyeke
Feleséget kényeztetnék titokban!
Ma este aktív partner, aki szopatna és dugna is Győr -Szombathely útvonal mentén!
Sziasztok!
Mostanában vagy este, megbeszélés kérdése hogy mikor, a Szépvölgyi parkolóban megállsz mellettem, a barátnőd, feleséged átül, felkapcsoljuk a belső lámpát, eljátszunk egymással, te kukkolod, végzünk, és utána visszaül hozzád és távozunk.
Igényes pasi vagyok, írj privatban
Mostanában vagy este, megbeszélés kérdése hogy mikor, a Szépvölgyi parkolóban megállsz mellettem, a barátnőd, feleséged átül, felkapcsoljuk a belső lámpát, eljátszunk egymással, te kukkolod, végzünk, és utána visszaül hozzád és távozunk.
Igényes pasi vagyok, írj privatban
XI XXII ker egy kis kalandozás?
Sziasztok!
Tatabánya-Budapest útvonalon kaland?
Tatabánya-Budapest útvonalon kaland?
Sziasztok. Nagyjábol 19:00után kicsivel jövök le az M5ről Kecskeméten az Auchannál. A hátsó parkoló részbe megállok kicsit könnyíteni magamon. Ha valaki arra jár csatlakozhatna.
Aktív méretes pasi köki vagy környékén?

nyulipaar

norbi74