Sziasztok!
Ha gondoljátok, már megyek is.
(Ez egy válasz westboy üzenetére (2025. 03. 22. szombat 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha gondoljátok, már megyek is.

mindjárt megyek sétálni környékre
(Ez egy válasz westboy üzenetére (2025. 03. 22. szombat 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépvölgyi.
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2025. 03. 22. szombat 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Valaki van a reptéren vagy szépvölgyin innen?

És neked mikor lenne jó?
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 03. 22. szombat 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit.
szia, én a 11.-ben vagyok
(Ez egy válasz westboy üzenetére (2025. 03. 22. szombat 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
XI XXII ker szabadban kocsiban?
Határúti kiserdöbe egy fél óra múlva szopnék
Szopnék most a reptérnél
Baján keresnék hölgyet autos kalandozáshoz a mai napon.
Repter?
Szopnék most a reptér mögött
Ha Neked-nektek is hiányzik az a bizonyos plusz, mely feltölt, izgalmat hoz a hétköznapokban, hétvégékben akkor lehet ugyanarra vágyunk.

Tatabánya kornyeken valaki? ( nők)
Nos nem azeretné senki hogy jól leszopják ????
Sziasztok !
Budapesten keresek olyan hölgyet vagy párt ,heteró alapon ! Ahol a nő igazán tudja élvezni a nagy cerkát ! Autóban, panzióban vagy akár házhoz is megyek ! Lepd meg feleséged velem egy hancurra ...
Budapesten keresek olyan hölgyet vagy párt ,heteró alapon ! Ahol a nő igazán tudja élvezni a nagy cerkát ! Autóban, panzióban vagy akár házhoz is megyek ! Lepd meg feleséged velem egy hancurra ...
bocs, most néztem mire írtad
(Ez egy válasz Pompadur696 üzenetére (2025. 03. 22. szombat 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)

látom el se olvastad mit keresek
(Ez egy válasz Pompadur696 üzenetére (2025. 03. 22. szombat 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)