Ma ejjel valaki pest megyeben ??
Sziasztok!
Budapesten diszkréten, heteró pár rendszeres jatszótársa lennék !
Nem átlagos cerkával rendelkezem ,ezt vedd figyelembe !
Budapesten diszkréten, heteró pár rendszeres jatszótársa lennék !
Nem átlagos cerkával rendelkezem ,ezt vedd figyelembe !
Megy esetleg ki reptérhez igényes pár vagy hetero/Bi pasi?
Sziasztok
Párt keresnék hetero alapon ahol a hölgyet kényeztethetem a kocsi hátsó ülésén,miközben a férj vezet.
Ha van akit érdekelne akkor kérem privátban jelezze.
Párt keresnék hetero alapon ahol a hölgyet kényeztethetem a kocsi hátsó ülésén,miközben a férj vezet.
Ha van akit érdekelne akkor kérem privátban jelezze.
M3 vonalán hokizna valaki? Most indulok Bpről Debrecenbe
Sziasztok. Most van itt valaki a reptérnél?
Mi olyan mókás ?
(Ez egy válasz Csabi-Babi II üzenetére (2024. 09. 28. szombat 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Èn igen
(Ez egy válasz BiPasi33 üzenetére (2024. 09. 28. szombat 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérre jönne velem Valaki/Valakik??

Törölt felhasználó (4757418)
VIP

Sziasztok. Késő esti órában keresek egy jófej srácot autós kalandra . Páromat izgatja ha elmegyek és kiverem egy srác farkát . Ő nem lenne ott de tud róla és várna otthon. Kis izgalmat belecsempészve , előtte kis irogatás és ott párom is küldene képet magáról és szívesen nézne is viszont . Privátban a részletek. 28-45 éves korig keresnénk egy bi srácot vagy egy divatos kiváncsi heterót

Sziasztok. Késő esti órában keresek egy jófej srácot autós kalandra . Páromat izgatja ha elmegyek és kiverem egy srác farkát . Ő nem lenne ott de tud róla és várna otthon. Kis izgalmat belecsempészve , előtte kis irogatás és ott párom is küldene képet magáról és szívesen nézne is viszont . Privátban a részletek. 28-45 éves korig keresnénk egy bi srácot vagy egy divatos kiváncsi heterót

Reptéren vant kint valaki ijen időben?
Sziasztok! Borsod megyéből valaki? Miskolc Halmaj Encs vonalon?
Bi, sportos, férfias, kíváncsi srác vagyok, hasonló nagy méretű srácot keresek csongrád-békés megyében
Sziasztok,
Párom rajtam kívül még egy pasit cumizna ,majd együtt a mellére élveznénk.
Tapolca környéki pasit keresünk.
Priviben írj
Párom rajtam kívül még egy pasit cumizna ,majd együtt a mellére élveznénk.
Tapolca környéki pasit keresünk.
Priviben írj
Sziasztok
Délelőtti órákban cumiztatnék Dél Pesten
Délelőtti órákban cumiztatnék Dél Pesten
Most délelőtt M3 Debrecen - Hatvan vonalon ápolt, jó pasi? Andi szereté ha valaki kényeztetné. Egyedül jön. Csak olyan írjon, aki ráér ma délelőtt!!!!!!!!!
Sziasztok, Győrben leszopnék valakit. Hely van.