Sziasztok,
Párom rajtam kívül még egy pasit cumizna ,majd együtt a mellére élveznénk.
Tapolca környéki pasit keresünk.
Priviben írj
Párom rajtam kívül még egy pasit cumizna ,majd együtt a mellére élveznénk.
Tapolca környéki pasit keresünk.
Priviben írj
Sziasztok
Délelőtti órákban cumiztatnék Dél Pesten
Délelőtti órákban cumiztatnék Dél Pesten
Most délelőtt M3 Debrecen - Hatvan vonalon ápolt, jó pasi? Andi szereté ha valaki kényeztetné. Egyedül jön. Csak olyan írjon, aki ráér ma délelőtt!!!!!!!!!
Sziasztok, Győrben leszopnék valakit. Hely van.

köszönöm!
(Ez egy válasz deltabp üzenetére (2024. 09. 27. péntek 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Szppatni szeretnék a környéken.
Szopatni szeretnék.Pécs
Sziasztok! Felsőpakony környékén férfias férfit kényeztetnék.
Innen senki?
Reptér?
Sziasztok!
Budapest, vagy reptér és környékén?
Budapest, vagy reptér és környékén?
Kicsit változott a terv , női tagunk kitalálta , hogy én ( vagy én is ) verjem egy srác farkát és majd megkapom otthon a jutalmam érte. Nos egy teljesen kezdő bi srác érdekelne minket erre a megadott adatokkal .Soha nem csináltam ilyet de hiszem , hogy megéri ha a párom azt ígérte
. Nagy ügyet nem csinálok belőle , kis játék&kaland is egyben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 27. péntek 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 27. péntek 23:20

Törölt felhasználó (4757418)
VIP

Igen későn ,kb 1 fele leszünk Gödöllő környékén . Múltkori buli után sajnos nem jött össze amit szerettünk volna a MI hibánkból. Most hátha…. 28-45 éves korig keresünk egy sportos -ápolt srácot . Gödöllőtől 15 percre autós kaland majd az alapján amit az oldalunkon megadtunk.

waze: Gépmadárfigyelő
Igy egyszerubb lesz (Ez egy válasz nnagy89 üzenetére (2024. 09. 27. péntek 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 27. péntek 23:29
Igy egyszerubb lesz (Ez egy válasz nnagy89 üzenetére (2024. 09. 27. péntek 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia,
Köszönöm!
C866+73P Vecsés ezt beirtam - akkor ez van a körforgalomnal.
S utana merre menjek ? Maglodi csatorna felé az ut ?
Köszönöm!
S utana merre menjek ? Maglodi csatorna felé az ut ?
Szia,
Köszönöm!
S utana merre menjek ? Maglodi csatorna felé az ut ? (Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm!
S utana merre menjek ? Maglodi csatorna felé az ut ? (Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen későn ,kb 1 fele leszünk Gödöllő környékén . Múltkori buli után sajnos nem jött össze amit szerettünk volna a MI hibánkból. Most hátha…. 28-45 éves korig keresünk egy sportos -ápolt srácot . Gödöllőtől 15 percre autós kaland majd az alapján amit az oldalunkon megadtunk.

Most indulok Sopronból Pest felé. Pár vagy hölgy az útvonalon?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2024. 09. 27. péntek 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 27. péntek 21:36

Sziasztok!
Sopron - Győr - Budapest útvonalon pár vagy hölgy ma este?
Idősebb macis pasi, aki szopatni szeretne?
Sziasztok!
Hello kedves hölgyek/párok! Kellemes idő van a Szépvölgyin is itt "állok"! Egy normál pali
Sziasztok! Lepd meg a párod, feleséged, barátnőd egy kabriós élményautózással, ami extrán is véget érhet
)