Közös hokira, orálra keresek ma napközben partnert. Írj privit!
szopnék ma délelőtt Albertirsa környékén
Sziasztok! Ma este 19:00-22:00 között lesz egy kis szabadidőm és szeretném kellemesen eltölteni kizárólag az én közelemben! Valakinek/Valakiknek lenne kedve és ideje ebben az időszakban egy kis mókához?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Szépvölgyin kilenc körül kukkolnék (is)
Szépvolgyin fel 7 korul valaki?
Mi az ennyi idő kell hogy osszeszedd a gondolataidat?? Igy jar aki sajat maganak hazudik kedves David. Jo paran varnak kint a repternel!!!
(Ez egy válasz Rudigeri üzenetére (2024. 09. 21. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 21. szombat 21:47

A helyzet a következő:
Velem nem egyeztettek előre, de amikor leírták, hogy írjanak priviben, akik a reptéren vannak és már korábban egyeztettek velük, akkor tettem egy próbát, mert ott voltam helyben. Jött is válasz, találkoztunk is, valóban nem kamu. Ráadásul olyan helyre mennek, ahol véletlenül tényleg nem botlasz beléjük.
Azonban szabnak egy olyan feltételt, amit most nem írok le diszkréciós okokból, viszont józan ésszel nem lehet bevállalni, úgyhogy a "fax feláll, ész megáll" effektust az utolsó pillanatban leblokkoltam és mondtam nekik, hogy inkább azt mégse tenném. Erre mondták, hogy oké, akkor inkább hagyjuk, így békésen elváltunk, mielőtt bármi történt volna. Tették mindezt annak ellenére, hogy rajtam kívül a közelben nem volt senki, állításuk szerint 12 emberből találtam oda én egyedül...
Nem kamu, ez tény. A többit nem kommentálom.
Velem nem egyeztettek előre, de amikor leírták, hogy írjanak priviben, akik a reptéren vannak és már korábban egyeztettek velük, akkor tettem egy próbát, mert ott voltam helyben. Jött is válasz, találkoztunk is, valóban nem kamu. Ráadásul olyan helyre mennek, ahol véletlenül tényleg nem botlasz beléjük.
Azonban szabnak egy olyan feltételt, amit most nem írok le diszkréciós okokból, viszont józan ésszel nem lehet bevállalni, úgyhogy a "fax feláll, ész megáll" effektust az utolsó pillanatban leblokkoltam és mondtam nekik, hogy inkább azt mégse tenném. Erre mondták, hogy oké, akkor inkább hagyjuk, így békésen elváltunk, mielőtt bármi történt volna. Tették mindezt annak ellenére, hogy rajtam kívül a közelben nem volt senki, állításuk szerint 12 emberből találtam oda én egyedül...
Nem kamu, ez tény. A többit nem kommentálom.
Szépvölgyin pár mostanság? Diszkréten kukkolnék.
Torokbalint kornyeken kalandoznek, kukkolnek stb...
Sziasztok
Mostanában hölgy/pár Szépvölgyire tervez menni? Jó idő van...
Mostanában hölgy/pár Szépvölgyire tervez menni? Jó idő van...
Sziasztok! Holnap este 19:00-22:00 között lesz egy kis szabadidőm és szeretném kellemesen eltölteni kizárólag az én közelemben! Valakinek/Valakiknek lenne kedve és ideje ebben az időszakban egy kis mókához?
Haverommal vagy egyedül néha egy kedves csajszi ismerősünkkel keresünk férfi hetero alapon párokat, nőket.
30-29 éves srácok vagyunk
Lány partnerünk 25 éves
sportos, jófej magyarok vagyunk.
Budapest előny
30-29 éves srácok vagyunk
Lány partnerünk 25 éves
sportos, jófej magyarok vagyunk.
Budapest előny
A 17. Kerületben mindenki egészséges lesz, ha betegen át megy a reptérről?
Ingyenes ez az isteni csoda vagy becsületkasszás, ott hol a nap sem megy le? (Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2024. 09. 26. csütörtök 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 26. csütörtök 20:12
Ingyenes ez az isteni csoda vagy becsületkasszás, ott hol a nap sem megy le? (Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2024. 09. 26. csütörtök 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Budapest 17 kerületbe Soha senk nincs? Ezt se hiszem el . Hatalmas kerület! Folyton a reptér végére jár ki mindenki Ecser felől? Mit tudtok a korom sötétbe csinálni ugy hogy azt se látod milyen higienikus az emberi maradvány!
Nem e ad át esetleg egy jó kis nemi bajt.
Furák az emberek.
Furák az emberek.
Budapest 17 kerületbe Soha senk nincs? Ezt se hiszem el . Hatalmas kerület! Folyton a reptér végére jár ki mindenki Ecser felől? Mit tudtok a korom sötétbe csinálni ugy hogy azt se látod milyen higienikus az emberi maradvány!
Furák az emberek.
Furák az emberek.
Hali! Miskolcon van olyan hely ahol lehet kicsit huncutkodni a kocsiban ?
Ma éjfél körül leszopom a barátom bátaszéken ha valakinek van kedve csatlakozni hölgy, pár, pasi írj
Na éjfél körül leszopom a barátom bátaszéken ha valakinek van kedve csatlakozni írjon hölgy, pár, pasi
Mi a helyzet a Szépvölgyivel, utóbbi időben valahányszor ott volam, kihalt volt, járnak még oda egyáltalán ki párok?
Egerben holnap közös masztira valaki csajok párok fiúk írjatok
Holnap haverommal megyünk délután/este a reptérre. Engem közös maszti érdekel esetleg szopatnék. Haverom kölcsönös szimpátia esetén dugni is lehet. Én 30 185/85 izmosabb, haverom kb 185 cm 60-65 kg lehet. Pontos időt holnap tudok mondani, mert külföldről jövök majd haza. Légyszíves nemibajos ápolatlan emberek oda se jöjjenek. Ha valaknek érdekes a dolog privátban jelezze és akkor tudok konkrétumokat is mondani, és jelezni ha látom mikorra érünk oda.