Közös hokira ma este valaki? Bp és környéke?
reptér ma este?
Repteren van mozgas?
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!
Még nem tudjuk,mert esik az eső.....
Majd kiírjuk ide pontosan.... (Ez egy válasz Gabesz3012 üzenetére (2024. 12. 11. szerda 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Majd kiírjuk ide pontosan.... (Ez egy válasz Gabesz3012 üzenetére (2024. 12. 11. szerda 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok legközelebb mikor lesztek?
(Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (2024. 12. 11. szerda 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 11. szerda 15:10

Szia, Én elmesélem szívesen...... Rendszeresen járunk oda....
Goldi mekkora a sár, nem lehet elakadni?
(Ez egy válasz Gold2020 üzenetére (2024. 12. 11. szerda 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Természetesen jó a reptér, de miért nem a Szépvölgyire jársz, az neked sokkal közelebb van.
(Ez egy válasz renatob007 üzenetére (2024. 12. 11. szerda 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 11. szerda 15:02

Izgatott érdeklődőként szeretném megkérdezni az ittlevőket, mit takar ez a reptér? Pontosan hol kell keresni az ismerkedni vágyókat? Szeretnék én is kinézni, kíváncsivá tettetek hogy mi történhet ott
Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm!

Szia! Esetleg én is kérhetek tájékoztatást?
(Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (2024. 12. 11. szerda 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 11. szerda 15:10

(Ez egy válasz renatob007 üzenetére (2024. 12. 11. szerda 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 11. szerda 15:02

Izgatott érdeklődőként szeretném megkérdezni az ittlevőket, mit takar ez a reptér? Pontosan hol kell keresni az ismerkedni vágyókat? Szeretnék én is kinézni, kíváncsivá tettetek hogy mi történhet ott

Pécs és környékén?
Reptéri kifutó valaki kölcsönös hoki most?
Sziasztok!
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
sziasztok,szia! lányt vagy párt keresek nógrád illetve pest megyéből Csütörtök vagy Péntek estére.benne vagyok: egy kellemes izgalmas beszélgetésben esetleg csak simogatásban,vagy csak orálban esetleg ha a feleség kiváncsi milyen egy másik farkat megfogni abban is benne vagyok de természetesen ha szeretnétek akkor szex is szóba jöhet de lehet a tali szex mentes csak petting izgalmak fokozása...várom hölgyek és párok jelentkezését. utazni tudok fogadni nem.autós kaland is szóba jöhet. szép napot
Valaki péntek cseke tó?
Valaki vecsésen cumizna ma ,holnap?
hello valaki esetleg Tiszakécske és közvetlen közelében aki talizna kiverné a farkam írj privátban köszi
Csepelen van passzív most.prívátba írj
Köszönöm hogy részt vehettem este a reptéren,a fehér golfos pár, szőke hölgy tagjának,a kényeztetésében! Isteni volt,szívesen máskor is! Remélem talizunk még!