Gyöngyös környékén ma este valaki nem ürítene?
Albertirsa közelében este vki?szabadban
Sziasztok. Fiatal srac vagyok kint a repternel. Valakinek lenne kedve ismerkedni?
Bmw-s par ha innen vagytok en voltam a feher sapkas. Ha van kedvetek irjatok.
Opelos lány ha innen vagy. Nagyon szépek a lábaid
Opelos lány?
szabad a taxi

Repter mostanaban valaki?
Ma este reptéren lesz mulatság a kiserdőben?

Nincs tömeg de van egy-két ember
(Ez egy válasz dani1066 üzenetére (2024. 08. 23. péntek 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki a reptérnél?
Helló!
Jön ki ma este pár a reptérre?
Jön ki ma este pár a reptérre?
Párok , hölgyek esetleg a reptérnél?
Hofi Géza egyik műsorában volt ilyesmi, amikor azt kellett eldönteni, hogy néprajzos-e egy ember:
"Odaadnák neki egy karikásostort... hmmm.... Odaadnék neki.... hmmmm.... Odaadtam volna neki egy karikásostort, aztán ha nem csapja ki a szemét vele, akkor néprajzos, ha kicsapja, nem néprajzos.!
(Ez egy válasz attta46x üzenetére (2024. 08. 23. péntek 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
"Odaadnák neki egy karikásostort... hmmm.... Odaadnék neki.... hmmmm.... Odaadtam volna neki egy karikásostort, aztán ha nem csapja ki a szemét vele, akkor néprajzos, ha kicsapja, nem néprajzos.!

Reptèr kifutó most?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2024. 08. 23. péntek 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
15:30 felé leszek a reptéren.Tervezi valaki ,hogy ebben az időzónában kint lesz?Kélrek jelezd privátban☺️
15:30 felé leszek a reptéren.Tervezi valaki ,hogy ebben az időzónában kint lesz?Kélrek jelezd privátban☺️
M7? Bp? Reptèr? Cumi, vagy valami?

Törölt felhasználó (4752354)

17. Kerületben mostanában, autós kaland?
17. Kerületben mostanában, autós kaland?
Most valaki Gárdony Bp útvonalon szopatnék
Ma este egy hármas vagy négyes autós tali?