Köszike az infót akkor felejtős mert azt nagyon utáljuk.
Élő példa nem mindig de adatlapját olvasva ö is az! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 28. kedd 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 28. kedd 15:47
Élő példa nem mindig de adatlapját olvasva ö is az! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 28. kedd 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3888442)

Nagyon rossz felesleges kimennetek csak elhizott dagadt 50-60 éves faszik vannak!
Nem ajánlom!
Nem ajánlom!
Fent vagyok az első parkolóban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 28. kedd 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 28. kedd 18:25
Törölt felhasználó (4679149)

Szépvölgyire jön fel mostanában pár?
Ma este Bp?
Tipp: ha kimondottan párcserét kerestek és úgymond biztosra akartok menni akkor klub. Ott nincs tolakodás (aki nem érti a nem szót azt kivágják), s többen vannak egy klubban egy estén (van amelyikben 100-120 fő is egy jobb bulin) mint máshol egy hónap alatt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 28. kedd 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 28. kedd 19:31
Törölt felhasználó (4700311)

Élő példa nem mindig de adatlapját olvasva ö is az!
Ma Dunaharasztin kamionomban aktív fiút várok
Sziasztok. Ma napközben Budapesten szívesen kalandoznek hölgyekkel, párokkal. Megyek erted/értetek autóval és minden jóba benne vagyok. Keressetek privátban nyugodtan.
Autós kalandra keresek párt Zala Vas megyéből izgatja a fantáziám a kukkolás egy erdős elhagyatott területen, kedves diszkrét pasi vagyok! Minden megoldás érdekel ami kukkolásról szólna!
Ma 14 óra és 15 óra között a reptéri kifutó végén leszek.
Szivesen leszopnék valakit. Rég csináltam, tehát igencsak ki vagyok már éhezve rá. Ha úgy alakul, akár meg is dughatsz.
Várom a jelentkezőket. Képeim profilomban megtekinthetőek.
28 éves srác vagyok.
Szivesen leszopnék valakit. Rég csináltam, tehát igencsak ki vagyok már éhezve rá. Ha úgy alakul, akár meg is dughatsz.
Várom a jelentkezőket. Képeim profilomban megtekinthetőek.
28 éves srác vagyok.
Sziasztok! Ma napközben, délelőtt vagy koradélután keresek Nőt vagy Párt Budapesten, akik szeretik autóban, parkolóban, vagy más kicsit extrém helyen. Magas, igényes, potens férfi vagyok, az adatlapomon láthattok is.
Sziasztok kint van valaki?
Sziasztok sportos 40 es pasi extra mérettel szívesen ismerkedne Bp ,Budakeszi ,Telki kizárólag hetero alapon üdv P
Sziasztok! Ma délután keresek kukkolót, segítőt M6 autópályán. Budapestről megyek Pécs irányába. Részletek privátban.
Az 50-es sportos pasi nem volt jó ugye??
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 28. kedd 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 28. kedd 19:31

Törölt felhasználó (4700311)

Kukkolnék párt Budapest és környékén!
Sziasztok! Ma délután M3 vonalàn kamionban van kedve valakinek?
szia! mármint te kamionos vagy, és úgy abban?
(Ez egy válasz Realboy üzenetére (2023. 03. 01. szerda 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.
M3ason ma este 8 körül potens kamionos lenne?
Reptéren a fekete BMW-t innen van
Sziasztok. 23 éves macis srác vagyok. Ma estére keresem kanos partneremet/partnereket minden jora. Nagyhegyesen vagyok megtalalhato. Írj ha érdekel a dolog