Sziasztok Zoltán vagyok!
Megtiszteltetésnek veszem hogy elküldtek. Köszönöm szépen
Tisztelettel Zoltán
Megtiszteltetésnek veszem hogy elküldtek. Köszönöm szépen
Tisztelettel Zoltán
Valaki megmondanà pontosan hol van ez s reptér?
Sziasztok reptérnél leszek egész héten!!! Napközben bármikor csatlakoznék párokhoz.
Sziasztok!
Reptérnél vagyok most, ismerkednék.
Reptérnél vagyok most, ismerkednék.
Sziasztok!Adatlapom alapján keress bizalommal,diszkréció természetes!!Nem bánod meg,sőt.....
Sziasztok!
Holnap délelőtt cumiztatna valaki a Bp-Fót-Gödöllő vonalon??
Holnap délelőtt cumiztatna valaki a Bp-Fót-Gödöllő vonalon??
Nekem is jöhet...

jöhet nekem is
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2024. 08. 05. hétfő 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 05. hétfő 14:52

Etikett: lassan odamész (lássák, hogy közeledsz), figyelsz s ha jeleznek, hogy menj közelebb akkor közelebb mész, ha nem jeleznek akkor eljössz (nem, nem maradsz ott nézelődni sem). Ha azt látod, hogy zavarban vannak attól, hogy odamentél és arrébb mennek kocsival akkor NEM mész utánuk! Ha azt mondják nem, akkor azt szó nélkül elfogadod.
Ide is!
Etikett: lassan odamész (lássák, hogy közeledsz), figyelsz s ha jeleznek, hogy menj közelebb akkor közelebb mész, ha nem jeleznek akkor eljössz (nem, nem maradsz ott nézelődni sem). Ha azt látod, hogy zavarban vannak attól, hogy odamentél és arrébb mennek kocsival akkor NEM mész utánuk! Ha azt mondják nem, akkor azt szó nélkül elfogadod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 05. hétfő 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 05. hétfő 00:37
Törölt felhasználó (4752199)

Én most voltam kint először, párt kerestem, de nem tudom, hogy mi az etikett ott, így eljöttem
Jöhet!
Autós maszti párom képére, Érden most
Sziasztok! Magas bi srác szopna reptèrnèl vagy környèkèn akár most is kölcsönösen is
Sziasztok! Ma napkozben érden kalandoznék
Késő este esetleg nem lenne egy olyan pár akik mindketten cumizni szeretnének?
Reptéri kifutó vagy Pest környéke.
Reptéri kifutó vagy Pest környéke.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?privi.
Sziasztok!
Egész nap17-16. Kerületben mozgok.
Autós kaland?
Reptérnél? Naplástónál
Egész nap17-16. Kerületben mozgok.
Autós kaland?
Reptérnél? Naplástónál
Sziasztok. Pápa és Veszprém környékén lenne olyan srác aki talizna? Hely van de utazni is tudok. Többit privátban