Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok!Ma este M1vonalon,pihenőben vastagf átutazó,kamionos urak?Adatlapom alapján,egyoldalúan segítenék!Keress bizalommal,privát üzenetben!!!
Sziasztok. Olyan partnerem keresném aki szereti hosszas kényeztető idő eltöltését..
Csak aki tényleg találkozna érden és környékén.

Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Debrecenbe cumiznék masztiznék férfias macis pasi vagyok diszkrét ápolt. Helyem van.
hali macis bi srác vagyok uni passzív helyem van bp 23 kerületben
Sziasztok
Reptér ma reggel?
Reptér ma reggel?
Sziasztok!
Még mindig benne vagyok autós kaland ban Marcali és Balaton Mária környékén
Még mindig benne vagyok autós kaland ban Marcali és Balaton Mária környékén
5:30 felé árasztó úton?Dunapart
Sziasztok párok előtt szexelnek a csajommal
Sziasztok..?

Sziasztok!
Siófokon autós kalandra valaki?
Siófokon autós kalandra valaki?
Most a reptéren van kint valaki ?
Reptérnél pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Valaki most egy autos masztira Budapesten?
Sziasztok! Reptérnél mostanság pár esetleg?
Valaki? esetleg Valakik?

Sziasztok!
Reptérnél pár, esetleg hölgy?
Reptérnél pár, esetleg hölgy?
En is voltam kint ma párommal napoztunk de nem irtam ki mikor mert jönnek akkor a kuró aidses hiénák. Mert annyira rá érnek. Munka nincs napközben ezeknek!
Neem véletlenül Nem írjuk ki, hogy Nee legyen ratyi tanya,és tömeg!
Vazze
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2024. 07. 12. péntek 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 22:30
Vazze

Elindulsz a Szépvölgyin felfelé, mész-mész-mész még annál is tovább ahogy elhagytad a házakat. Majd beleütközöl egy sorompóba. Onnan kicsit vissza balkéz felől van fent két murvás parkoló amihez az útról lehet behajtani kis, rövid földutakon.