Sziasztok. Van pár a reptérnél???
Kint van valaki a reptéren? Terepjáró kell vagy járható?
Szia, hol vagy?
(Ez egy válasz jeel34 üzenetére (2024. 10. 06. vasárnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Csütörtökön (10.10.-én), megy innen valaki Győrbe a Kovaltérre a délelőtti órákban? Aktív biszex vagyok, szívesen találkoznék párral, hölgyel vagy passzív pasival! Izgat a kukkolás is, de engem is lehet kukkolni! Írj, privát üzenetben és addig még tudunk egyeztetni! Én biztos hogy ott leszek és kiverem, de örülnék egy (vagy akár többszöri) szopásnak, de én is szereted szopni. Lesz nálam gumi, ha szeretnéd meg is duglak!.
Kocsimban szopatna ma idősebb pasi?
Valaki most m5 tesco glory??
Este olyan aki szopatna ??
Valaki van most a reptérnél?
Szépvölgyi parkolóba valaki?
Sziasztok Dombóvár - Tamási környékén ma esetleg nő vagy pár aki fogad kora esti órákban?
Ma az M5-M0-M1 útvonal mentén hölgyet-párt keresek autós kalandra.
Debrecen környèkèn szopatnèk
Jó napot, BP-en sportos srác 18/5 csupasz intimmel, partnert keres lazításhoz :( Helyem van, a terv meztelük várlak ajtót nyitok te is levetkőzöl és nézünk ponrót és ami jólesik smile Eközben nem beszélgetünk 1 szót se, elélvezünk felöltözöl és elmész. CSAK sportosak !
Sziasztok.Kaland ma Budapesten??
Valaki M5 Tesco glory??
Ápolt, szép faszt szopnék élvezésig
Sziasztok. Ma estére (vasárnap) keresek párt vagy lányt.
Nógrád és Pest megyében.
Fogadni nem tudok de utazni igen .
Amit keresek:
autóskaland,kukkolás(háznál vagy autóskalandnál) ,maszírozás,akár csak beszélgetésben vágyakról fantáziákról vagy csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki.várom hölgyek párok jelentkezését szép napot.
Nógrád és Pest megyében.
Fogadni nem tudok de utazni igen .
Amit keresek:
autóskaland,kukkolás(háznál vagy autóskalandnál) ,maszírozás,akár csak beszélgetésben vágyakról fantáziákról vagy csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki.várom hölgyek párok jelentkezését szép napot.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.

Sziasztok!
Budapesten keresek egy szolid nőt vagy párt.
Csak heteró dolgokra !
Budapesten keresek egy szolid nőt vagy párt.
Csak heteró dolgokra !