BMW i3 reptéren?
Kondorosi úti Dunapart most valaki?
Reptérre jön valaki?
Amúgy nem mindegy hogy innen vannak-e?
Menj oda, kérdezd meg, hogy esetleg miért is vannak kint, illetve ha azért vannak kint, akkor nem bánnák-e ha csatlakoznál vagy néznéd... Ennyi. Nem fognak megenni. Max. azt mondják, hogy nem. (Ez egy válasz the_watcher üzenetére (2025. 04. 15. kedd 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Menj oda, kérdezd meg, hogy esetleg miért is vannak kint, illetve ha azért vannak kint, akkor nem bánnák-e ha csatlakoznál vagy néznéd... Ennyi. Nem fognak megenni. Max. azt mondják, hogy nem. (Ez egy válasz the_watcher üzenetére (2025. 04. 15. kedd 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécsett kocsiba szopatnék fiatal srácot vagy70+os papit
Reptérnél a yarisos pár esetleg innen?
Szépvölgyi parkolóba valaki?
Repter?
Szolnokon valaki autós kaland
Komárom, Tata, szopatna valaki?
4 körül a kifutónál srác?
Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki valakik ma napközben?
Sziasztok. A napokban kukkolható, esetleg kielégíthető pár vagy nő lesz esetleg a reptéren?

Repternél esetleg ff aki szopna ? 10:30 fele ott vagyok
Sziasztok. Szépvölgyit írjátok és a repteret. Szépvölgyin merre szoktatok lenni és a reptér melyik és azon belül hol?
Sziasztok!
Monor ma de.?..
Monor ma de.?..
Szolnok környékén valaki
Érd fele kb 10:00 óra fele ff aki szopna ?
Ohhh és mennyire finom voltál.
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2025. 04. 14. hétfő 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85