Reptérnél 16-17 körül lesz valaki?
Ma estére keresünk középkoru férfi partnert. Autó,hely kell.
Sziasztok! Kb fél 6-6-tól kinézek a reptérre, hölgy, esetleg befogadó pár!? Privátban beszéljünk!
Autos kaland ma kora du. Szolnok ès kke.
Van kint esetleg sportos jó adottságú pasi mostanában a reptéren?
Autóban szopnék ápolt nagyfarkú pasit,élvezésig! Érd kke
Sziasztok szombat este asszony lány pár esetleg ?Privi .
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Ma délután vagy este Veszprém megyében, vagy esetleg fehérvár, valaki tali?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
ápolt, szép faszt szopnék
Sziasztok! Solymáron és környékén szopnék. Dobozos autóm van.
Viking33 is kamu profil! Párnak adja elő magát de nem igaz! Ai-os hangüzenetet küld, szerencsére a magyar nyelv csak akcentussal megy neki úgyhogy könnyen észre vehető
a hol vagy kérdésre a szokásos válasz: huu megálltunk kúrni de felöltözök megyünk stb…

Borzalmas ami itt megy! Én hem értem mi a fszért nem lehet különválasztani ezt a rengeteg homárt! Isten szerelmére, takarodjatok már egy saját helyre!!! Őszintén, nektek is nem lenne jobb???
(Ez egy válasz Martin1990 üzenetére (2024. 09. 11. szerda 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Szabolcs-Szatmár-bereg és Hajdú-Bihar megyében szívesen benne lennék autós kalandokban.
25éves,helyes,diszkrét, ápolt fiú vagyok.
Csatlakoznék párokhoz vagy hölgyekhez
25éves,helyes,diszkrét, ápolt fiú vagyok.
Csatlakoznék párokhoz vagy hölgyekhez
Heterrroooooo!!!!!!! Melyik részét nem értitek?! Faszomat már
(Ez egy válasz Martin1990 üzenetére (2024. 09. 11. szerda 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 11. szerda 22:21

Nagyon kanos a taxis, nincs egy finom hölgy egész Budapesten akivel lehetne…?
Reptéren vagyunk Andival. Extra nagy mellei közé ki teszi be? Beugró egy deák lesz!
Nagyon kanos a taxis, nincs egy finom hölgy egész Budapesten akivel lehetne…?
Szia
Te mit akarsz paroktol mikor a Meled es bi oldalon keresgetsz? (Ez egy válasz Gold2020 üzenetére (2024. 09. 11. szerda 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Te mit akarsz paroktol mikor a Meled es bi oldalon keresgetsz? (Ez egy válasz Gold2020 üzenetére (2024. 09. 11. szerda 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Lenne jóméretű aktív, aki szeret dugni? Bírom a nagyot. Fiatalos 42/173/68 bi vagyok