Sziasztok Veszprémben most esetleg fiu aki ráér?
Sziasztok!
Szabolcs és Hajdú-Bihar megyei párokkal ismerkednék vagy hölgyekkel közös örömszerzés céljából.
Autóm van,kulturált,tiszta,tágas beltér.
Szabadban esetleg még kihasználni a jó időt és eltölteni egy jó estét vagy délutánt egy eldugott,félre eső helyen.
Helyes, kedves srác vagyok.
Diszkrét és ápolt.
Ha felkeltettem érdeklődésetek várom az üzeneteket, izgat nagyon a téma.
További szép estét!
Szabolcs és Hajdú-Bihar megyei párokkal ismerkednék vagy hölgyekkel közös örömszerzés céljából.
Autóm van,kulturált,tiszta,tágas beltér.
Szabadban esetleg még kihasználni a jó időt és eltölteni egy jó estét vagy délutánt egy eldugott,félre eső helyen.
Helyes, kedves srác vagyok.
Diszkrét és ápolt.
Ha felkeltettem érdeklődésetek várom az üzeneteket, izgat nagyon a téma.
További szép estét!
Meddig leszel kint?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 03. kedd 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 03. kedd 22:24
Törölt felhasználó (4661789)

Reptérnél most valaki???
Reptérnél most valaki???
Sziasztok. Hölgy (pár)Mostanában Pesten vagy szük környékén 1 laza nyári kalandra

Reptérnél most valaki maszti, vagy gumiban szopatna valaki?? Méretes pasit keresek
holnap délelött Mikebuda Csemő?vki arra?
Reptérnél valaki mostanában??
sziasztok,
Budapest környékén lenne valakinek kedve ezen a hétvégén autós kalandhoz?
Budapest környékén lenne valakinek kedve ezen a hétvégén autós kalandhoz?
Reptér valaki? Bi vagyok
Ma este valaki Veszprém vagy környéke tali?
Sziasztok! A "reptérnél" az a spotterdomb környékét takarja? Kerestem a régi topicban koordinátákat, de 50 oldal átnézése után meguntam. Be tudná dobni valaki ide vagy PM-ben az itt állandóan hivatkozott terület gps koordinátáit vagy egy leírást, hogy hogyan lehet kijutni? Köszi előre is!
Tolna Megye? Tartosra keresnék nyugdijas párt,ha van ilyen,tel és beszélhetünk
Csepelen szopatnék, szopnék.
Valaki ma 6 utan repter?
M3ason ma este Nagyfügednél valaki?
Sziasztok, találkozni akaró hölggyel randiznék ma este. 47 éves budapesti hetero férfi vagyok
Sziasztok! Keresek egy férfit a közelemből, akinek van helye, szívesen látna és szeretne alázni, fasszopónak nevezne, szopatna és nyalatná magát, teleélvezné a szám, és lankadás után levizelné a fejem.
Sziasztok! Reptèrnèl szopnèk/szopatnèk normális srácot/srácokat/párokat/transzikat. Írjatok ès már indulok is
Suiasztok. Borsod megyéből valaki?