Reptérnél nagyfarkú aktiv pasi mostanában???
Reptérnél van kint méretes pasi??
este vki?Albertirsa Dánszentmiklós?
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív partnert Budapestről.
Helyem nincs.
Helyem nincs.
Méf 1 órácskát kint vagyok a reptéren a kiserdőben. Ha valaki még huncutkodna, bátran odajöhet.
Sziasztok! Ma este szépvölgyire tervez pár vagy nő felmenni ?
Ma este xi kerbe hölgy vagy pár?
Ma este cuckoldkedvelő párhoz csatlakoznék jó mérettel.
Szopok,nyalok,és én is szopható vagyok mindkettőtöknek.Nagy lógós cickók,nagy intim méret a kedvemre való.
Ápolt,illemtudó,káros szenvedélyektől mentes pasi vagyok.
Bp,és környéke.
Utazni tudok.
Szopok,nyalok,és én is szopható vagyok mindkettőtöknek.Nagy lógós cickók,nagy intim méret a kedvemre való.
Ápolt,illemtudó,káros szenvedélyektől mentes pasi vagyok.
Bp,és környéke.
Utazni tudok.
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Sziasztok!
Helyem nincs.
Helyem nincs.
Nagyfarkú aktiv pasi este 8 felé lesz a reptérnél???
Mindenkinek köszönjük akik jelentkeztek, de a mai nap már ne jelentkezzetek többen legyetek szívesek...
Köszönjük! (Ez egy válasz Pervférj üzenetére (2024. 06. 11. kedd 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 11. kedd 10:40
Köszönjük! (Ez egy válasz Pervférj üzenetére (2024. 06. 11. kedd 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
A ma estére autós cuckoldot tervezünk zuglóban. Természetesen időjárásfüggő a dolog.
Egy vagy két urat keresünk a célra
Priviben írj légyszi!
A ma estére autós cuckoldot tervezünk zuglóban. Természetesen időjárásfüggő a dolog.

Priviben írj légyszi!
Sokan kérdeztétek, még vagyok kint, kb du. 5-ig.
Most reptér? Passzív cd vagyok, aktív pasikkal ismiznék
Keszthelyen szopnék élvezésig több pasit is, kúrható a seggem!!!! Élvezzetek szájba vagy seggbe!!!!!!4
Sziasztok! Fiatalos 47/54 éves pár vagyunk. Csütörtöktől (06.13.) keddig (06.18.) Siófokon keresünk biszex férfit, hölgyet vagy párt mindenki mindenkivel alapon. Férfiak között csak orál lehetséges. Nagyobb méret előny (min. 18/5 cm). Ha te is szeretnél kalandozni, izgalmas együttlétben lehet részed egy valós párral. Leveleket privátban várjuk!
Szépvölgyi parkolóban kanos pasit szopnék.
Szerda este kb 7 körül valaki a reptérnél bi uni vagyok
Sziasztok Tolna-megyében keresek partner kalandra nő vagy pár személyében (utóbbi eleinte csak ffi passzív jellenlétében majd közben csatlakozna közös kényeztetésre csak is hetero alapon a hölgy örömére!)
Sziasztok!
Priviben írj légyszi!

Priviben írj légyszi!