Opelos lány?
szabad a taxi

Repter mostanaban valaki?
Ma este reptéren lesz mulatság a kiserdőben?

Nincs tömeg de van egy-két ember
(Ez egy válasz dani1066 üzenetére (2024. 08. 23. péntek 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki a reptérnél?
Helló!
Jön ki ma este pár a reptérre?
Jön ki ma este pár a reptérre?
Párok , hölgyek esetleg a reptérnél?
Hofi Géza egyik műsorában volt ilyesmi, amikor azt kellett eldönteni, hogy néprajzos-e egy ember:
"Odaadnák neki egy karikásostort... hmmm.... Odaadnék neki.... hmmmm.... Odaadtam volna neki egy karikásostort, aztán ha nem csapja ki a szemét vele, akkor néprajzos, ha kicsapja, nem néprajzos.!
(Ez egy válasz attta46x üzenetére (2024. 08. 23. péntek 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
"Odaadnák neki egy karikásostort... hmmm.... Odaadnék neki.... hmmmm.... Odaadtam volna neki egy karikásostort, aztán ha nem csapja ki a szemét vele, akkor néprajzos, ha kicsapja, nem néprajzos.!

Reptèr kifutó most?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2024. 08. 23. péntek 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
15:30 felé leszek a reptéren.Tervezi valaki ,hogy ebben az időzónában kint lesz?Kélrek jelezd privátban☺️
15:30 felé leszek a reptéren.Tervezi valaki ,hogy ebben az időzónában kint lesz?Kélrek jelezd privátban☺️
M7? Bp? Reptèr? Cumi, vagy valami?

Törölt felhasználó (4752354)

17. Kerületben mostanában, autós kaland?
17. Kerületben mostanában, autós kaland?
Most valaki Gárdony Bp útvonalon szopatnék
Ma este egy hármas vagy négyes autós tali?
látom nem csak engem ráz ki a hideg....
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2024. 08. 23. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)

...nék
(Ez egy válasz kukori69 üzenetére (2024. 08. 23. péntek 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 23. péntek 08:34

Sziasztok!
Ma este kalndoznék pl a szépvölgyin!
Nagy cerkával nőt cumiztatnák.
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írjatok!
Sziasztok!
Sziasztok!
Ma Győrbe esetleg egy kis móka??
Ma Győrbe esetleg egy kis móka??