Budapesten ma pár vagy pasi valamerre?

A Szépvölgyire jön most valaki?
szopnék ma este bp-n

Székesfehérváron valaki(k) esetleg?
Zuhlóba ma este valaki valami jót? 23:30 tól!
Valaki esetleg...?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2024. 05. 24. péntek 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Erotikától fűtött minőségi együttlétez keresek partnert
Szép napot Tamás
Szép napot Tamás
Sziasztok!
Reptérnél 19.30 körül pár aki szivesen kalandozna?
Reptérnél 19.30 körül pár aki szivesen kalandozna?
Sziasztok, igényes diszkrét srác Győrben cumizna. Helyem van.

15-16 óra kapjátok a címet
csak mely időzóna szerint
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2024. 05. 24. péntek 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 24. péntek 16:27

Fogalmam sincs, mert természetesen én nem írtam neki, egyértelműen vagy csalás, vagy vágyálom. Igazából csak a (nevezzük így) hirdetés megfogalmazása miatt reagáltam, mert pont olyan a stílus, mintha mindenkit hülyének akarna nézni, de legalább magas lóról...
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Fogalmam sincs, mert természetesen én nem írtam neki, egyértelműen vagy csalás, vagy vágyálom. Igazából csak a (nevezzük így) hirdetés megfogalmazása miatt reagáltam, mert pont olyan a stílus, mintha mindenkit hülyének akarna nézni, de legalább magas lóról...
Ezt én sem irhattam volna le jobban. Mintha csalás szaga lenne. Lehet pénzt is szednek a pasiktól, nem?
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2024. 05. 24. péntek 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 24. péntek 14:53

Akkora az a hatalmas érdeklődés, hogy 3-4 órával az esemény előtt még last minute toborozni kell. Természetesen csak nőket (na jó, fejenként még 1 db megtűrt faszit is hozhatnak...
).
Erre a kiírásra pedig még csak véletlenül sem kb. 100 szóló férfi privijét kaptad meg, nyilván sok értelme volt és özönlenek a csajok!
Sok sikert a partihoz!

Erre a kiírásra pedig még csak véletlenül sem kb. 100 szóló férfi privijét kaptad meg, nyilván sok értelme volt és özönlenek a csajok!
Sok sikert a partihoz!

Hali!
33 éves, 180 cm magas, 77 kilós, sportosan vékony hetero srác keres szexet hétvégére HETERO alapon hölgyekkel vagy párral Budapest központjában, vagy eldugott helyen kijjebb a központtól. Részleteket privátban.
Üdv,
Dávid
33 éves, 180 cm magas, 77 kilós, sportosan vékony hetero srác keres szexet hétvégére HETERO alapon hölgyekkel vagy párral Budapest központjában, vagy eldugott helyen kijjebb a központtól. Részleteket privátban.
Üdv,
Dávid
Akkora az a hatalmas érdeklődés, hogy 3-4 órával az esemény előtt még last minute toborozni kell. Természetesen csak nőket (na jó, fejenként még 1 db megtűrt faszit is hozhatnak...
).
Sok sikert a partihoz!

Sok sikert a partihoz!

Sziasztok! Hétvége folyamán, hölggyel, párral ( hetero) kalandoznék. Heves megye és környező megyék…
Sziasztok a hétvégére utazni tudó jó méretű pasit keresünk gyula környékéről.
Kalandra vágyó hölgyet keresek, van helyem is.
Reptéren valaki? Max 45 éves korig?