11ker szabadban kocsiban?
Holnap délután nem lesz esetleg hölgy vagy pár a Debrecen melletti panoráma útnál?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Szépvölgyire tervez valaki menni ma délután?!

Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Sziasztok. Ma esti kalandhoz keresek egy normális srácot. Adatlapomat kérlek olvasd el abból többet megtudsz. Vagy a 356865528 hozzászólásomból ami szinte ugyan az . És ebből összejött 1de az sem volt az igazi
Én hibám volt de sebaj. Nem mindenkivel és nem mindenáron . Lájtos kaland autóban , farkunkkal a kezünkben . Felettünk a hold világít . Vagy nem. Szóval egy srácot akivel lehet ismerkedni , közösen egymás farkát verni, de semmi buzulás ( Torrente ) . Esetleg ha izgatja mutatok 1-2 képet párom csodás puncijáról amit ha meglátok mindig megkérdezem magamtól , hogy miért akarok f@szt verni ha a punci ilyen gyönyörű. De egy próbát megér a bi vonal próbálgatása mert izgalmakat vélek felfedezni benne. Sportos és ápolt férfi vagyok , sőt még diszkrét is pláne ilyen téren hiszen nem kürtőlöm világgá, hogy egy 20 centis répát húzogatok ha tudok. És az sajnos nem az enyém.

Én hibám volt de sebaj. Nem mindenkivel és nem mindenáron . Lájtos kaland autóban , farkunkkal a kezünkben . Felettünk a hold világít . Vagy nem. Szóval egy srácot akivel lehet ismerkedni , közösen egymás farkát verni, de semmi buzulás ( Torrente ) . Esetleg ha izgatja mutatok 1-2 képet párom csodás puncijáról amit ha meglátok mindig megkérdezem magamtól , hogy miért akarok f@szt verni ha a punci ilyen gyönyörű. De egy próbát megér a bi vonal próbálgatása mert izgalmakat vélek felfedezni benne. Sportos és ápolt férfi vagyok , sőt még diszkrét is pláne ilyen téren hiszen nem kürtőlöm világgá, hogy egy 20 centis répát húzogatok ha tudok. És az sajnos nem az enyém.
Pàr? Hölgy? Bp, helyem is van, kocsim is van, hozzunk össze valamit
Sziasztok!
Szigetszentmiklós környékén keresek szexhavert, akivel rendszeresen kivernénk egymásnak.
Csak a délelőtti órákban érek rá, kb 8-11ig, helyem sajnos nincs, autóm van. Arcos képet nem küldök és nem is várok, kérlek ha az adott idő intervallum nem jó neked ne írj!
Csak normális, ápolt emberek társaságát keresem, nem a jövő hónapban!
Köszi, pacsi!
Szigetszentmiklós környékén keresek szexhavert, akivel rendszeresen kivernénk egymásnak.
Csak a délelőtti órákban érek rá, kb 8-11ig, helyem sajnos nincs, autóm van. Arcos képet nem küldök és nem is várok, kérlek ha az adott idő intervallum nem jó neked ne írj!
Csak normális, ápolt emberek társaságát keresem, nem a jövő hónapban!
Köszi, pacsi!
Sziasztok reptérnél leszek egész héten!!! Napközben bármikor csatlakoznék párokhoz.
Sziasztok! Mostanra keresek Gyál ès környèkèn srácot/párt minden jóra, helyem nincs, kocsim van!
Sziasztok.
Lesz este a Szépvölgyin pár, vagy hölgy akit kukkolhatok?
Lesz este a Szépvölgyin pár, vagy hölgy akit kukkolhatok?
Keresek partnert minden jóra irj ha érdekel.
Én egy 38 éves 180cm magas 105kg vagyok.
14 4es farkam.bi uni srác vagyok.
Szeretek szopni szopatni dugni is lehet.
Lehetsz aktiv domináns is lehetsz pasziv is.minden érdekel ami mindkét félnek jó.
irj privátba.
Szolnok vagy Budapest vagy a kettő között.
Helyem nincs kocsim van.
Én egy 38 éves 180cm magas 105kg vagyok.
14 4es farkam.bi uni srác vagyok.
Szeretek szopni szopatni dugni is lehet.
Lehetsz aktiv domináns is lehetsz pasziv is.minden érdekel ami mindkét félnek jó.
irj privátba.
Szolnok vagy Budapest vagy a kettő között.
Helyem nincs kocsim van.
Sziasztok. Szombaton a Velencei, Drótszamár kempingbe nem jön innen pár Opel talira?
Sziasztok pár esetleg valahol akihez lehet csatlakozni?
Sziasztok. Dél körül lesz kint valaki a reptéren?
Sziasztok.
Ma délután Tata, M1, M0, Ócsa utvonalon taliznék.
Privátban mindent meg tudunk beszélni.
Üdv T
Ma délután Tata, M1, M0, Ócsa utvonalon taliznék.
Privátban mindent meg tudunk beszélni.
Üdv T
Bp? Ismerkednèk teljesen testközelből...
Párokat hölgyeket keresek adatlapom alapján. Viber vagy valamilyen elérhetőséget írjatok köszönöm
Sziasztok holnap párral ismerkednék Zala Vas Somogy megye kukkolnék egy kedves párt