Szfvár, Velencei-tó környékén ma este kaland szabadban?
Jó képű, biszex kanos srác baszásra, szopásra keres hasonló férfias srácot, csongrád-békés megye vagy erre járóban vki?
Velence most ma este valaki 3masra 2bi pasi vagyunk
Autos srácot keresek most 11ker Bocskai úton akit leszivhatok. Férfias légy!
44éves vagyok.
Privátba írj!
44éves vagyok.
Privátba írj!
Sziasztok kb fél ora indulók Debrecenböl -Pestre szivesen vinék nöt vagy párt.
Szepvolgyi ma vki(k)?

És ez egy hamisítatlan heteroszexuális férfi....
Hát bravó!! (Ez egy válasz t-boy30 üzenetére (2024. 06. 08. szombat 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 08. szombat 18:23
Hát bravó!! (Ez egy válasz t-boy30 üzenetére (2024. 06. 08. szombat 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap (06.09), a reptér mögött az erdő szélén, a tervek szerint 14-17 óra között NYILVÁNOS mélytorok edzést tartok korhatár nélkül, kizárólag óvszerrel. Gyertek és szopassatok kedvetekre, bőnyállal, turhásra.Hatalmas dildómat is a torkomra nyomhatjátok.
Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon, hosszan megalázva, kicsit pofozva, fenekelve. Amikor megérkezem, meztelenre vetkőzöm és úgy is maradok, bárki is jön.. Gyertek, tegyétek a dolgotokat, nyelessétek velem a faszotokat vagy csak kukkoljatok. Nézzétek meg a képeimet, a videómat és írjatok.
Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon, hosszan megalázva, kicsit pofozva, fenekelve. Amikor megérkezem, meztelenre vetkőzöm és úgy is maradok, bárki is jön.. Gyertek, tegyétek a dolgotokat, nyelessétek velem a faszotokat vagy csak kukkoljatok. Nézzétek meg a képeimet, a videómat és írjatok.
Sziasztok!
Senki nem akar szopatni a reptérnél?
Senki nem akar szopatni a reptérnél?
Holnap (06.09), a reptér mögött az erdő szélén, a tervek szerint 14-17 óra között NYILVÁNOS mélytorok edzést tartok korhatár nélkül, kizárólag óvszerrel. Gyertek és szopassatok kedvetekre, bőnyállal, turhásra.Hatalmas dildómat is a torkomra nyomhatjátok.
Jászságban keresek hölgyet erotikus beszélgetésre és ami alakul utazni tudok.
Sziasztok ma este 22 óra után Budapesten szopatnék szájba élvezéssel autóba Budapesten de szophatok is
Szépvölgyi parkolóba tervezi valaki? Egy gyors móka?
Sziasztok!
Hétfőn, kedden pár játszó társa lennék
Ha vannak vágyaitok amit kiélnétek, kiprobálnátok, írjatok bátran
30éves, sportos, ápolt egészséges férfi vagyok, és merek találkozni is. Enyhe biszex dologtól sem zárkózom el.
Dél pesti régióból keresek leginkább!
Hétfőn, kedden pár játszó társa lennék
Ha vannak vágyaitok amit kiélnétek, kiprobálnátok, írjatok bátran
30éves, sportos, ápolt egészséges férfi vagyok, és merek találkozni is. Enyhe biszex dologtól sem zárkózom el.
Dél pesti régióból keresek leginkább!
Sziasztok, ma estére szeretnék párt vagy nőt találni.
viberen, skypen elérhető vagyok
29 éves 180/85kg, kék szemű barna hajú srác vagyok nagy farokkal
viberen, skypen elérhető vagyok
29 éves 180/85kg, kék szemű barna hajú srác vagyok nagy farokkal
Sziasztok! Ma Szeged és környékén autós /szabadtéri kalandra esetleg ? Lányok, párok ?
Sziasztok. Ma estefelé találkozna valaki Veszprém vagy Szfehérvár környékén?
Lehetőleg aktív vagy uni srácot, esetleg kíváncsi heterót keresek.. a többit privátban

Budapesten és vonzaskorzeteben keresek bi párokat és hölgyeket
Sziasztok! Repter?
Sziasztok!
Győrben autós kaland? Hölgyek, párok?
Igényes, izmos pasi vagyok!
Irjatok!
Győrben autós kaland? Hölgyek, párok?
Igényes, izmos pasi vagyok!
Irjatok!