Aktív most kint a reptér mögött szopnék , néznélek , rám verheted
Pécsvárad környékén, szabadban találkoznék ápolt férfivel, párral, nővel. Közös, kölcsönös játékok, kukkolás, stb.
Többesben tapasztalt, együtt élő, 52/52 éves, jó megjelenésű, ápolt, nyugodt és türelmes pár vagyunk Budapestről.
Szívesen ismerkednénk olyan nem dohányzó párral, akik nyitottak a párcserés szexre.
Minden párnak válaszolunk, őszintén és nyíltan kommunikálunk.
Szívesen ismerkednénk olyan nem dohányzó párral, akik nyitottak a párcserés szexre.
Minden párnak válaszolunk, őszintén és nyíltan kommunikálunk.
Érd autós maszti párom képére?
Aktiv kint a reptérnél ma délelöt ???
Sziasztok
Reptér?
Ma reggel?..
Reptér?
Ma reggel?..
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!…………..
Autós kalandozókat keresek Debrecenből. Fő az izgalom
Tiszakécske és környékén keresek nő partnert, privátban írj köszi
Dunaújváros????
Budaörsön valaki pasziv??
Azért a jog nem ennyire fekete-fehér, de csak mondom, hogy bekajáltátok az egyik full kamu, kizárólagosan közösségbomlasztó szándékkal író nicket, akinek azt sem szabad elhinni, ha kérdez...
Csodálom, hogy egy amúgy teljesen hiteles, régi törzstag sem volt ezzel tisztában. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 22:11

Csodálom, hogy egy amúgy teljesen hiteles, régi törzstag sem volt ezzel tisztában. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4377012)
VIP

Ezt hol hallottad? Én voltam kint péntek késő estétől kb hajnal 2-ig. Ritka üres volt.. szinte senki nem krúzolt. 1-2 repzi néző volt. Amikor eljöttem, pont akkor ment be egy magán biztonsági szolgálat járőrautója.
De lényeg, hogy szerintem sem tudnak azért megbüntetni, ha szabadban szexelsz. Ez csak akkor állja meg, a közterületen/nyilvános helyen, mások előtt, másokat megbotránkoztatva teszed.
De lényeg, hogy szerintem sem tudnak azért megbüntetni, ha szabadban szexelsz. Ez csak akkor állja meg, a közterületen/nyilvános helyen, mások előtt, másokat megbotránkoztatva teszed.
Senki?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Siófokon környékén szabadtéri biszex kalandra valaki!?
Reptérnél senki?
Ezt hol hallottad? Én voltam kint péntek késő estétől kb hajnal 2-ig. Ritka üres volt.. szinte senki nem krúzolt. 1-2 repzi néző volt. Amikor eljöttem, pont akkor ment be egy magán biztonsági szolgálat járőrautója.
De lényeg, hogy szerintem sem tudnak azért megbüntetni, ha szabadban szexelsz. Ez csak akkor állja meg, a közterületen/nyilvános helyen, mások előtt, másokat megbotránkoztatva teszed. (Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 21:02
De lényeg, hogy szerintem sem tudnak azért megbüntetni, ha szabadban szexelsz. Ez csak akkor állja meg, a közterületen/nyilvános helyen, mások előtt, másokat megbotránkoztatva teszed. (Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Most hallom a REPTÉR Telefontanú vonalán be jelentették!
Mennek szedni a pénzt a zsaruk kell a bevétel . Minden fillér számít!
Reptér?
Dánszentmiklós felé vki?szabadban?
Reptér környékén?
S mire fel szednének pénzt? Közterület, bárki tartózkodhat ott. Ja hogy szabadtéren szex? Az meg NEM tilos! A jogszabály csak annyit mond, hogy kellő gondossággal kell eljárnod, hogy ne lássanak meg mások.
Magyarán, ha nappal csinálod a kerítésnél ahol repcsit fotóznak, kutyát sétáltatnak akkor megáll a szabálysértés. Ha elmész a kiserdőhöz és félrehúzódsz ott már mehet a móka (csak legyen mindenki annyira kulturált, hogy a gumit nem dobálja szét). (Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 21:02
Magyarán, ha nappal csinálod a kerítésnél ahol repcsit fotóznak, kutyát sétáltatnak akkor megáll a szabálysértés. Ha elmész a kiserdőhöz és félrehúzódsz ott már mehet a móka (csak legyen mindenki annyira kulturált, hogy a gumit nem dobálja szét). (Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Most hallom a REPTÉR Telefontanú vonalán be jelentették!