Holnap dél-1 körül indulok Egerből Mosonmagyaróvárig (M3-M0-M1) valamelyik pihenőben szívesen találkoznék egy szopni vágyó illetővel!! Privátban jelezz, ha érdekel.
Kedves Párok!
Szívesen nézném csendben, "észrevétlenül" amint szexeltek . Izgatna titeket egy ilyen felállás? Hozzuk össze...
Szívesen nézném csendben, "észrevétlenül" amint szexeltek . Izgatna titeket egy ilyen felállás? Hozzuk össze...
Valaki most vecses korul ??
Sziasztok!
Valaki/Valakik az éjszaka folyamán egy izgalmas kaland velem?
Valaki/Valakik az éjszaka folyamán egy izgalmas kaland velem?

Reptérnél van valaki??
Reptér??
Reptérnél nagyfarkú most??
Sziasztok! 40 éves Crossdresser bi uni srác vagyok! Csütörtök este Debrecenbe valak?
Pasit keresek autós kalandra.
Reptérnél mostanában nagyfarkú pasi???
Sziasztok!
Szopnék ma este Budapesten belül. Hely szükséges.
Szopnék ma este Budapesten belül. Hely szükséges.
Annak idején a reptér topicban amikor mondtam hogy nem kell minden homo és biszexnek kiírni a címet, akkor le lettem hurrogva és én voltam a bunkó. Most szomorúan olvasom, hogy az idő engem igazolt. És nem te vagy az első aki ezen a véleményen van. Anno azt mondták többen is, hogy nagy a hely, elférnek sokan. De nem a hely nagysága az alapvető probléma....
(Ez egy válasz job4meViktorLima üzenetére (2024. 03. 11. hétfő 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 11. hétfő 17:40

Csak a legkitartóbbak nem riadtak még el, a jó emlékek miatt... Új jelentkező, mint az unikornis...?
Ma este valaki pest megyeben ?
Szerda este keresek partnert pár bi férfi is lehet.bi uni vagyok helyem nincs kocsim van Budapest szolnok vonalon.irj privátba hogy tudjunk egyeztetni.
Csak a legkitartóbbak nem riadtak még el, a jó emlékek miatt... Új jelentkező, mint az unikornis...?
(Ez egy válasz W Csaba75 üzenetére (2024. 03. 11. hétfő 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, a reptérről elmenekült az összes hetero pár?
reptérnél este 11 ora felé?
Reptérnél valaki?
A reptérnél, az pontosan hol van? Hogy jutok oda?
Albertirsánál most