Halihó valaki reptér most? Itt vagyok a kifutó végén
Sziasztok!
Ma (szombat) autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szombat) autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok ma Szegeden leszunk párommal
Szívesen megismerkednènk másik parral esetleg lannyal estefelé
Szívesen megismerkednènk másik parral esetleg lannyal estefelé
Asszonyok lányok párok ?Sportos kan keres privi Pest megye !
Estét
Mostanában hölgy Kalandra Pesten ,vagy szük környéke 16 kerület környéke.
Mostanában hölgy Kalandra Pesten ,vagy szük környéke 16 kerület környéke.
Sziasztok nyíregyháza közelében kamionos furgonos esetleg?
!

Kuldjunk kepet a talalkozokrol , hogy tudjal mire recskazni ? Probaltunk normalisan ervelni de ugyfest hulye vagy ahhoz is. Nem baj majd tilt minket a gg de azert leirjuk hogy egy idiota vagy . Faszbak jelentkezel amugy ha ugy hondolod hogy kamuk vagyuk ? Te szerencsetlen
(Ez egy válasz lyáhim üzenetére (2024. 03. 08. péntek 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 08. péntek 23:07

Szerintem meg találkozzatok inkább végre valakivel... és hidd el megnyugszol..
Szerintem meg találkozzatok inkább végre valakivel... és hidd el megnyugszol..
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 08. péntek 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 08. péntek 22:55
Törölt felhasználó (4726624)

Kis sértődött … írsz , hogy Budafok de megvan adva a hely. Mikor válaszolunk meg nem tetszik. Sajnálatos , hogy nem tudsz olvasni és értelmezni ! De jelentkezni azt igen, arra amihez közöd nincs
Kis sértődött … írsz , hogy Budafok de megvan adva a hely. Mikor válaszolunk meg nem tetszik. Sajnálatos , hogy nem tudsz olvasni és értelmezni ! De jelentkezni azt igen, arra amihez közöd nincs
(Ez egy válasz lyáhim üzenetére (2024. 03. 08. péntek 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 08. péntek 22:43

Te is 1 vicc parádé vagy!!..neked is lehet 1 jó pár..pl..kukkolopár..
Te is 1 vicc parádé vagy!!..neked is lehet 1 jó pár..pl..kukkolopár..
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 08. péntek 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 08. péntek 20:55

“tominograd “ szabira ment ? Ugyan ezzel a szöveggel keres és még vagy 4-5 nick néven jelentkezel ! Vicc vazze ! Komolyan ….
Van reptéren valaki közös masztira??
Szépvölgyin lesz fent ma éjszaka jófarkú aki szopatna vagy kölcsönös orál érdekelné?
Mindenfelé mozgok a városban, máshol is jó lehet!
Farokképed legyen!
Mindenfelé mozgok a városban, máshol is jó lehet!
Farokképed legyen!
Reptérnél nagyfarkú bi pasi most?? Kiverném valakinek
Sajnálatos módon még nem jelentkezett megfelelő partner így az alkalom még mindig adott .
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 08. péntek 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 08. péntek 16:27

Ma késő esti időpontra keresünk szimpatikus személyt! Kizárólag erre. Légyszíves adatlapot olvass és ha nem felel meg ne jelentkezz. Illetve ha 10x jelentkeztél de nemet mondtunk akkor se. Köszönjük.
Holnap este (márc.9) 21.00-22.00 magasságában M7 Fonyódi lejárónál baszna/szopatna valaki egy 39 éves leányzót?
Sziasztok!
Szopatna most valaki? (Bp)
Szopatna most valaki? (Bp)
Boldog nőnapot minden hölgy csoporttagnak!

“tominograd “ szabira ment ? Ugyan ezzel a szöveggel keres és még vagy 4-5 nick néven jelentkezel ! Vicc vazze ! Komolyan ….
(Ez egy válasz Titkos találkozó 2023 üzenetére (2024. 03. 08. péntek 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 08. péntek 17:03

Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.08.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Ma este keresnénk egy megbízható férfit . Adatlappal - képpel jelentkezz . Többit privátba
Sziasztok! Hölgyet vagy Párt fuvaroznék ma este ,éjszaka egy kis finomsággal egybekötve!!Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!Érdekel valakit ilyen dolog!Ha bulizni voltál,voltatok,ne taxit hívjatok hanem engem!! Privát üzeneteket várok!
Zoli
Zoli