Hétköznap reggel vagy délután Keszthelyen szopnék, dugatnám a seggem többesben is. Nyelem a gecit de seggbe is élvezhetsz!
Szopnék ma reggel Pest megyében.Vecsés körül,vagy a reptérnél
Reptérnél van valaki? Kb fél óra múlva érek ki…
Reptérnél van valaki? Kb fél óra múlva érek ki…
Írtunk privit
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 06. 12. szerda 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki autós kaland? 13. Ker környékén
Tatabánya Bicske között nőt, párt vendégül látnék "autós" kalandra ma éjszaka!
Mivel kelted fel bárki érdeklődését? A szöveg sokat nem mond el rólad, adatlapod nincs. Ha szeretnél sikeres lenni, akkor készíts egy társkereső adatlapot és tegyél ki pár képet magadról. Sikeresebb leszel. A szüzességem meg 20 évesen nem itt veszíteném el. Pláne nem autóban. De mások vagyunk. Sok sikert kívánok!
(Ez egy válasz Alex201 üzenetére (2024. 06. 12. szerda 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 12. szerda 18:52

Sziasztok. Debrecen és vonzáskörzetében keresi olyan hölgyet aki segítene elveszíteni a szüzességem. 20 éves sportos srác vagyok. Ha felkeltettem érdeklődésed írj egy uzit. Puszi
Ma este szopnék aktív srácot. (Bp.) Hely szükséges.
Ma valaki Pest es kornyeken szabadban, kocsiban?
Sziasztok. Debrecen és vonzáskörzetében keresi olyan hölgyet aki segítene elveszíteni a szüzességem. 20 éves sportos srác vagyok. Ha felkeltettem érdeklődésed írj egy uzit. Puszi
Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki?
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Sziasztok Göd közelében ismerkednék, hetero alapon. Utazni nem tudok sajnos.
Kíváncsi hetero pasi aki megszoptatna Kecskeméten?
Holnap reggel, délelőtt, napközben
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok.
Nagy autóval rendelkezem ami nagyon kényelmes..
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok.
Nagy autóval rendelkezem ami nagyon kényelmes..
(Telo Adatlap)
Hölgy vagy pár esetleg van most kint a reptéren?
17:30 Kondorosi út végénél Duna-part?
estefelé szopnék kocsiban- szabadban a reptérnél vagy parkolóban délpest ill a környékén
Sziasztok!Vasárnap hétfőn párral ismerkednék Pécs környékén.Magas izmos pasi vagyok nagy intimmel