Sziasztok!
Mai napon kaland Győrben? Hely, kocsi van!
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Mai napon kaland Győrben? Hely, kocsi van!
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Ma a 17. Kerületben kötetlen autós találkozó?
Ma napközben, nagy mérettel ,Budapesten keresek heteró alapon játszótársat!
Szépvölgyi? Mostanság?

Szerda este kb 7 körül keresek partnert kölcsönös dolgokra irj privátba Szolnok Budapest között helyem nincs kocsim van
Most reptérnél valaki???
Reptérnél közös hokira?
Most valaki szegeden ?
Dánszentmiklós 405ös út körny?
Hétfőn a délelőtti órákban, dél körül tervezek kimenni a reptérre, örömmel összetalálkoznék, egy normális, férfias sráccal, kis kötetlen, kölcsönös lazulásra
Ma estére keresek egy nagyfarkú aktiv pasit, akinek kiverhetném és teleélvezné az arcom. Autós kaland
Holnap reggel , délelőtt kora délután szopnék , dughatsz , kukkolnék , rám verheted
Hétfőn reggel a savoya auchan alatti parkolóban fogom kiverni a 23 cm es cerkám !
Női kukkolót szívesen fogadok
Női kukkolót szívesen fogadok
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma!!
Autós kaland is oké! Ma!!
Sziasztok. A szépvölgyin vagyok szívesen kalandoznék
Hello ki szopna le bp belvaros helyed legyen
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.10.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Bp. Kispest köki környeke!!
Most van 16:25 este ki szopna le? Vagy egyebek! 20:45 kor! (Van rá 4 óra hogy írjon jelentkezzen valaki! )
én is