Megy valaki ki a reptérhez mostanában?
Sziasztok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Kifutói kaland?
Repteren hova melyik reszre erdemes menni?
Helló, egy hétfő gyors zacsi ürítésre vevő ma valaki?
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (02.19.én) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Cegléd-Nagykőrös-Kecskemét-Solt vonalon kalandoznék a mai nap.
Ápolt, normális pasiként nőt, párt keresnék!
Ápolt, normális pasiként nőt, párt keresnék!
Szopnék ma reggel A reptérnél vagy Vecsés környékén
Sziasztok!
Üllő,Monor most reggel?
Üllő,Monor most reggel?
Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, hölgy így kora reggel?
Sziasztok. Hajnalban vagy délután Keszthelyen szopok, dughatsz. Többesben is benne lennék. 306299421.
Profi fotósként vallok glamour, akt , fél akt , takart akt fotózást ingyen!! Keressetek bizalommal! Portfolióm bővitésére Kellene cserébe pár darab takart kép. Helyileg Győr szombathely Kecskemét , Budapest, Tatabánya és környéke. De megbeszéllés alapján máshol is lehetséges. Privát üzenet után adok elérhetőséget. Referenciával rendelkező hivatásos fotós vagyok!!! Amennyiben szeretnél magadról profi képeket keress bizalommal!!
fél8-9 között valaki a reptér mögött?masztit néznék,szopnék.bi srác vagyok
Sziasztok ! Most hajnalban az autómban , szivesen kiverném egy szép hölgy elött ! Persze több is lehet,ha igény van rá. Párokhoz is szívesen csatlakoznék !
Ha esetleg kora hajnalban pár vagy hölgy szívesen kalandozna Budapest-Mosonmagyaróvár útvonalon, várom levelük. Hajnal 4 körül indulok.
Írtam privátban
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 18. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 18. vasárnap 21:41
Törölt felhasználó (4734679)

Na még ma utoljára
Ma esti kis kalandhoz keresnék korombeli vagy fiatalabb férfit. Kocsimba szívesen kiverném egy szimpatikus , ápolt és sportosabb srácnak a farkát. Párom jönne szerintem velem és végig nézné , lehet segítene is nekem elkezdeni. Diszkréció adott és elvárt. Ápolt, igényes férfi vagyok.

Na még ma utoljára
Ma esti kis kalandhoz keresnék korombeli vagy fiatalabb férfit. Kocsimba szívesen kiverném egy szimpatikus , ápolt és sportosabb srácnak a farkát. Párom jönne szerintem velem és végig nézné , lehet segítene is nekem elkezdeni. Diszkréció adott és elvárt. Ápolt, igényes férfi vagyok.

Meg az elején tiltottatok, uj felhasználó voltam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 18. vasárnap 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 18. vasárnap 20:12
Törölt felhasználó (4726624)

Sziasztok. Késöbbi órákban párommal meglesnénk egy szimpatikus férfit. Adatlapunkon a többi info ! Olvasd végig kérlek
Sziasztok mikor es hol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 18. vasárnap 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 18. vasárnap 20:12
Törölt felhasználó (4726624)

Sziasztok. Késöbbi órákban párommal meglesnénk egy szimpatikus férfit. Adatlapunkon a többi info ! Olvasd végig kérlek
Reptérnél most van valaki??