Sziasztok! Jövő hét szerda este (május 22), szívesen találkoznék hölgyel vagy párhoz csatlakoznék hetero alapon a hölgy örömére Pécsett. 41 éves kellő tapasztalattal és az átlagnál valamivel nagyobb intim mérettel rendelkező pasi vagyok. Imádom a tartalmas és élvezetes együttléteket. Amennyiben esetleg valaki nyitott lenne rá, úgy beszéljünk privátban, hátha összehozhatunk egy valóban élvezetes találkozót.
Sziasztok. Jár valaki a reptér kifutó végére 18-ker oldalon ? Bi hajlammal párok is izgatnának.
Autós kaland?
Sziasztok!
Debrecen és környékén,esetleg a Vekeri Tónál valami akció,vagy csak cuckold is ok! Párok,lányok? Esetleg ha van hely,akkor masszázst is fel tudok ajánlani,képzett masszőr vagyok%Privátban írj,kérlek!
Sportos és intelligens srác vagyok!
Debrecen és környékén,esetleg a Vekeri Tónál valami akció,vagy csak cuckold is ok! Párok,lányok? Esetleg ha van hely,akkor masszázst is fel tudok ajánlani,képzett masszőr vagyok%Privátban írj,kérlek!
Sportos és intelligens srác vagyok!
Sziasztok
Párként PÁRT keresünk mára egy kis autós kalandra.
Párként PÁRT keresünk mára egy kis autós kalandra.

Érd és Tatabánya között ma valaki autóban masztizni párom képére?
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén kellemes kalandot keresek!
Van olyan párocska, aki nyitott lenne autós vagy szabadtéri izgalmakra ma este Hévíz környékén?
Sziasztok
Reptér ma reggel?...
Reptér ma reggel?...
Valaki most 11ker cumitatnek
Valaki most cumizna ??
Sziasztok
most tali pesten?
magas vekony srac vagyok

Szopót keresek egy hete nem élvezett faszom leszopására elém térdelve ma reggel Budakeszi-Biatorbágy vonalon, vagy 12 körül a XI ben Kamaraerdő környékén. Térdelsz, szopsz, megyünk.
szerdára, vagy csütörtökre keresnék olyan partnert, Csepel, Szigetszentmiklós vonzáskörzetéből aki estleg helyel is rendelkezik és szeretné kiélni extém, vagy perverz vágyait. Sok mindenben benne lennék, pl, pisisex vagy tágítós játék, vagy öklözhetsz is. Csak akkor keress ha mersz is találkozni. Köszönöm
Sziasztok
Reptéren pár esetleg?..
Reptéren pár esetleg?..
Ma Kecskeméten párt keresek.
Mai nap folyamán Esztergom es környéke?
Párok,lányok?
Autós-kukkolós-szabadban?
Párok,lányok?

Autós-kukkolós-szabadban?
Szürke BMW esetleg innen?
Reptérnél nagyfarkú most??
Most értem ki ha esetleg....