Reptér most?..
Sziasztok
Most hétvégén szívesen csatlakoznèk hölgyhöz,vagy párhoz. Csak orál is szóba jöhet. Nógrád megye Balassagyarmat és környéke. Utazni tudok.
Privát üzenetben jelezz
Most hétvégén szívesen csatlakoznèk hölgyhöz,vagy párhoz. Csak orál is szóba jöhet. Nógrád megye Balassagyarmat és környéke. Utazni tudok.
Privát üzenetben jelezz
Valószinű hogy Te sem.... Nem is értem miért kell teleírkálnod a forumot???!!! Eddig még senki, sehol nem találkozott veled.... Fantom ember...
(Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2024. 02. 07. szerda 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Szépvölgyire jön most valaki?
Nagy itt a csend nincs kint senki???
Székesfehérváron!
(Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (2024. 02. 07. szerda 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 07. szerda 15:27

Sziasztok
Nagyon tudna izgatni ha ma 19 óra fele meglesne valaki miközben a kocsimban masztizom…!
Privátba írj és megirom hol leszek megtalálható!
Nagyon tudna izgatni ha ma 19 óra fele meglesne valaki miközben a kocsimban masztizom…!
Sziasztok
sziasztok
pest megyében cegléd környékén hölgy vagy pár ma este autós talira?
pest megyében cegléd környékén hölgy vagy pár ma este autós talira?
Holnap délelőtt reptérre jön ki valaki?
Most kora dun kis kalandozás?Bp Hōlgy v pár?
Pont lekéstem.
Na majd máskor.
Valaki jön még ma erre (Ez egy válasz kukori69 üzenetére (2024. 02. 07. szerda 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 07. szerda 13:35
Na majd máskor.
Valaki jön még ma erre (Ez egy válasz kukori69 üzenetére (2024. 02. 07. szerda 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Vége a reptéri ribis partinak!
Aki időbe oda ért, annak köszönjük
Sziasztok! Mostanában 15ker avagy közvetlen környèkèn autós vagy szabadban? 28 èves aktív vagyok
Végre jó idő van, indulhat a szabadtéri és az autós kaland

Vége a reptéri ribis partinak!
Ma a 18.- kerületben biszex pasi? Autóban cumiznák
Ne foglalkozz vele .
Örülök hogy megtalálás amit kerestél (Ez egy válasz Nyelvmester1 üzenetére (2024. 02. 07. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 07. szerda 13:10
Örülök hogy megtalálás amit kerestél (Ez egy válasz Nyelvmester1 üzenetére (2024. 02. 07. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Nézd! A kiírás elért ahhoz akinek szólt, elérte célját. Az hogy te fotelhuszárként akadékoskodsz, meg beleállsz mindenkibe, szerintem senkit nem érdekel. Mindhárman spontán érkeztünk a parkolóba, az alapvető kommunikáción után a vágyak kielégítése került előtérbe és utána ment mindenki a dolgára.
Nézd! A kiírás elért ahhoz akinek szólt, elérte célját. Az hogy te fotelhuszárként akadékoskodsz, meg beleállsz mindenkibe, szerintem senkit nem érdekel. Mindhárman spontán érkeztünk a parkolóba, az alapvető kommunikáción után a vágyak kielégítése került előtérbe és utána ment mindenki a dolgára.
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2024. 02. 07. szerda 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 07. szerda 13:01

És géppisztollyal érkezett meg a pasija, hogy nemhogy egy esetleges folytatásról nem lehetett Adrival beszélgetni, de még számot sem lehetett vele cserélni?

És géppisztollyal érkezett meg a pasija, hogy nemhogy egy esetleges folytatásról nem lehetett Adrival beszélgetni, de még számot sem lehetett vele cserélni?
(Ez egy válasz Nyelvmester1 üzenetére (2024. 02. 07. szerda 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 07. szerda 11:01

Mondjuk egy esetleges folytatást. Mindenesetre megtaláltuk egymást

Most valaki a szepvolgyin? Holgyek? Parok? Kozos maszti vagy tobb?
Na senki sem segít. Odatalálni.