Reptéren valaki ?
Sziasztok ! Ma késő estére keresünk egy szimpi férfit az adatlapunkon megadott eseményekhez
Sziasztok reptérnél pár esetleg? Vagy belül bárhol?
Nèpligetnèl valaki mostanság?
Valaki pest megyeben ?
Semmi nem volt a szépvölgyin
Sziasztok
Reptér valaki?
Reptér valaki?
Valamerre ma valami összejövetel Bp környékén?
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár autós kalandra ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Ki szop? Milyen kocsival?
(Ez egy válasz heercsi üzenetére (2023. 12. 30. szombat 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szoptató show van a szépvölgyin! Gyertek!
Sziasztok!
Hölgyet vagy Párt keresek ma estére,éjszakára, akiket fuvaroznék egy kis finomsággal egybekötve!!Ha bulizni mentetek ,hazafelé,ne taxit hívj hanem engem!!Valakit érdekel ilyesmi?Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!Fényképet láthattok Rólam kapcsolatra jelölés után,de tudok küldeni emailben is!Ha felkeltettem érdeklődéseteket várom a privát üzeneteket!!Privatban adok Viber elérhetőséget!
Zoli
Hölgyet vagy Párt keresek ma estére,éjszakára, akiket fuvaroznék egy kis finomsággal egybekötve!!Ha bulizni mentetek ,hazafelé,ne taxit hívj hanem engem!!Valakit érdekel ilyesmi?Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!Fényképet láthattok Rólam kapcsolatra jelölés után,de tudok küldeni emailben is!Ha felkeltettem érdeklődéseteket várom a privát üzeneteket!!Privatban adok Viber elérhetőséget!
Zoli
sziasztok ki van innen a repteri kifutó végén??
Vannak kint többen??
Sziasztok, 01.02-én délelőtt délpesten kalandoznék xx,xxi,Szigetszentmiklós. Bi pár, férfi, hölgy

Reptéri kifutónál most?
Sziasztok kb 1 óra mulva kint leszek a reptérnél...
Igen.
Téged is lehetne kukkolni?
Sziasztok. Szívesen kukkolnék a kifutónál. Jön most valaki?