Ma/Holnap késő este vagy Hétfő-Kedd kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Valaki a Népligetnél esetleg?
Jó reggelt
Most reggel vagy délelött ráérek.
Kamusokkal nem szeretnék foglalkozni!!
Most reggel vagy délelött ráérek.

Kamusokkal nem szeretnék foglalkozni!!
Szép fehér lett a táj
egy kocsikázással bizton kalandos autókázásban lehetne részünk Debrecen környékén. Írjatok.

Sziasztok, a mai nap Nyíregyháza, Hajdúnánás, Hajdúböszörmény környékén ismerkednék-ápolt, igényes, borotvát pasi vagyok
Budapesten keresek napközben párt vagy nőt! Magas, igényes, a képen látható szerszámmal felszerelt férfi vagyok. Rettenetesen tele vagyok, óriásit tudok ilyenkor spriccelni, csak akkor keressetek, ha ez nem probléma.
Aktív áruszállító pasi van itt furgonnal? bp x ker. Én dugható pasi.
Sziasztok!
Valaki ma késő délután Gödöllő-> Aszód -> Jászberény útvonalon?
Valaki ma késő délután Gödöllő-> Aszód -> Jászberény útvonalon?
Lesz ma du fent valaki a szépvolgyin?
18 órától Bp? Reptér? Maglód? Stb
Szepvolgyi parkolóban, Kanos, ffias srác most…?
sziasztok! Még új vagyok itt. Nagyon szeretek nyilvános helyen önkielégítést végezni. Baromira felizgat a lebukás. Szívesen néznék másokat is. Igényes, szép farkú srác vagyok. 3.kerben merre érdemes nézelődni?
Sziaszto ma üllőn az auchan logisztikánál parkolok s szopnék
Árasztó ut 11ker vki most?
Nagyfaszu pasinak verném este 8 utàn kocsiban pesten népligetben vagy a reptérnél
Most szépvölgyi parkolóban?
Holnap este 8 után Dunakeszi Auchannál szopnék. Kb 20 percem van, tehát nem utazok stb. Viszonzást nem kérek. Ha érdekel írj. Továbbiak az adatlapon.
Holnap Kiskunfélegyházán és környékén maszti?
Délelőtti órákban?
Email :szexyboy23@gmail.hu
Délelőtti órákban?
Email :szexyboy23@gmail.hu
Szépvölgyi -n pár ?
Sziasztok! Aktív/uni, helyes-férfias srácot/pasit keresek! Hely van! Nyíregyháza-Debrecen?!