Kaposváron Ma 15-17 óra közt ma valaki(k)???
Bevállalós bi passziv vagyok.
Hely akad, de akár kocsi vagy szabadban is ok :P
Bevállalós bi passziv vagyok.
Hely akad, de akár kocsi vagy szabadban is ok :P
Valaki mostanaba etele plaza kornyeken ?
Mai napon keresek férfi partnert Budapesten. Helyem megoldott, de public is szívesen csinálom.
Holnap reggel szopnék ,Győr környékén!
Szia! Kit keresel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 18. péntek 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 18. péntek 09:46
Törölt felhasználó (4493392)

Sziasztok! 21 éves budapesti, egyetemista srácként ismerkednék nyitottan!

Sziasztok! 21 éves budapesti, egyetemista srácként ismerkednék nyitottan!

Ma délelőtt valaki Debrecen autós kaland?
Szépvölgyin bi pár vagy férfi kora delután?
Mai nap autós kaland Debrecen és környékén ?
Sziasztok!
Ma délután Budapesten autós izgalmakra párt, nőt keresek. Hetero alapon! Akár csak cuckoldra is. Valóban nagy farkú pasi vagyok
Ma délután Budapesten autós izgalmakra párt, nőt keresek. Hetero alapon! Akár csak cuckoldra is. Valóban nagy farkú pasi vagyok
Ma este csatlakoznek Holgyhoz, Parhoz Budapesten. En a 14. Keruletben lakom, de autoval vagyok igy az utazas nem gond! 26eves igenyes fiu

Ma este valaki?
Srácok! Kurv@zás ma az Üllői úton? Ápolt értelmes legyél.. Bi ok, cumizni is szeretek.
Sziasztok. 22 éves macis srác vagyok. Ma estére keresem macikedvelo kanos, bevállalós partneremet. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog.
Valaki közös autós kaland törökbàlint, budaörs?
Nyékládházi tóparton valaki lesz a napokban?
Mackós pasit szopnék.
Ma estére keresek partnert!Kizárólag az adatlapomban leírtak alapján és feltételeivel!
Szombaton reggelre keresek àpolt,igènyes aktiv férfit!Győr környékén!
Csongrád megyei hölgyet keresnèk minden jóra! Jómagam 30as ápolt, jól szituált fiatalember vagyok! Főkènt autós kaland èrdekelne!