Bp Árpád híd környékén minden hétköznap elérhető vagyok.
Fiatal,ápolt,diszkrét,helyem sajnos nincs.
Fiatal,ápolt,diszkrét,helyem sajnos nincs.
Bp-Veszprém útvonalon ma 6 korül srác?
Párt kukkolnék diszkréten!
Mostanában Fejér megye környékén autós kaland?
Ma este valaki Bp?

Valaki békés megye?
Este valaki ráér Újpesten és környékén?
Most valaki a szèpvölgyi parkolóban?
Sziasztok
Lenne aki ma este szívesen kényeztetne egy helyes, intelligens , frissen borotvált szép farkú srácot, Veszprém,- Gy.M.S., Vas megyében? autós kaland is … utazni tudok 50-70 km-t, ha messzebbről írsz, tudj Te is és valahol félúton ...
Lenne aki ma este szívesen kényeztetne egy helyes, intelligens , frissen borotvált szép farkú srácot, Veszprém,- Gy.M.S., Vas megyében? autós kaland is … utazni tudok 50-70 km-t, ha messzebbről írsz, tudj Te is és valahol félúton ...
Valaki ma este naplás tó környéke?

Mackós pasit szopnék
Mackós pasit szopnék
Ma pár a Tisza tónál ahol a hölgytag szereti a nagy farkú pasikat és párja szereti nézni ha előtte jól meg dugják szopatják autóban,kint a szabadban?
Ma éjszaka Kerepes - Hatvan vonalon hölgy/pár ???
Ma este valaki pest megyeben ?
Sziasztok! Magas, igényes, potens, intim részen szőrtelen, 40 éves budapesti férfiként keresek ma éjjel nőt vagy többest imádó párt. Privátban elértek.
29 éves bi. srác vagyok ès kalandot keresek Budapesten, a mai estère. Autóm van.
Sziasztok.
Olyan Lányt, Hölgyet, Nőt keresek akit izgat a szabadba való játék, szex,maszti.
Én mindenre nyitott vagyok.
Izgat a szabadba való szex de az is ha néznek maszti közbe.
Akár csak nézhetsz de ha szeretnéd lehet közös is vagy akár több is.
Kor kinézet nem számít.
Ha tudsz valami jó helyet szívesen megyek, elég sűrűn járok a XX kerületbe a Nagykőrösi útnál lévő erdős részen vagy a Köki környékén.
Ha arra jársz és van kedved valamihez írj.
Ha felkeltetem az érdeklődésed írj itt privátba vagy emailba.
címem.pestinyitotpasi87@gmail.com
Szép Napot
Olyan Lányt, Hölgyet, Nőt keresek akit izgat a szabadba való játék, szex,maszti.
Én mindenre nyitott vagyok.
Izgat a szabadba való szex de az is ha néznek maszti közbe.
Akár csak nézhetsz de ha szeretnéd lehet közös is vagy akár több is.
Kor kinézet nem számít.
Ha tudsz valami jó helyet szívesen megyek, elég sűrűn járok a XX kerületbe a Nagykőrösi útnál lévő erdős részen vagy a Köki környékén.
Ha arra jársz és van kedved valamihez írj.
Ha felkeltetem az érdeklődésed írj itt privátba vagy emailba.
címem.pestinyitotpasi87@gmail.com
Szép Napot
Budapesten keresnék mára férfi partnert. Nagy méret előny. Hely megoldott, de szabadban is izgat.
36 éves Aktiv bisex pasi, keres hokira oralra vagy bármire pasikat
Írj privit
Írj privit