Sziasztok. Pápa-Sárvár-Szombathely környékén lenne srác aki ma talizna? Főleg uni vagy aktív, esetleg kíváncsi hetero.. Helyem nincs, autóval leszek

Sziasztok! Április 21-én Szegeden lesz dolgom, kora reggeli órákban indulok és még aznap jövök vissza Érdre. Ha valaki (hölgy vagy pár) jönne bármelyik irányba, szívesen elviszem/hozom, útközben egy félreeső helyen kalandozhatnánk. Írj PÜ-t!
Sziasztok Szigetszentmiklós és környékén Hölgy vagy pár egy kellemes kalandra?
M3 Budapest felé… valaki? Valahol?
Kinek lenne kedve találkozni?
Budapesten most valamerre valaki?
Szepvolgyi parkolóban most valaki…?
17 be este 7-körül ápolt farkat szopnék
Ma este a Tisza tónál, pár,nő Poroszló,Sarud,Tiszanána autós kaland..
Dobozos tiszta kocsival vagyok. Esetleg valami valaki valakik. Írj. Pár csaj stb
Ma 14:45-15:30 ismét benne lennék egymás nézegetésében a Bp. XI. ker. Duna-parton, a Keserű-érnél lévő parkolóban vagy lent a parton.
Ma este sötétített, magasabb autoval rendelkező pasit keresünk.
Gyöngyösön ma délelőtt ápolt pasit szopnék! Helyem nincs
Ide akartam.
(Ez egy válasz bpsrac üzenetére (2022. 04. 08. péntek 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 08. péntek 00:32

Ezt szerintem nem ide akartad
vagy ha igen, nem tudom miről beszélsz. Szép estét!

Ezt szerintem nem ide akartad
vagy ha igen, nem tudom miről beszélsz. Szép estét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 08. péntek 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 08. péntek 00:12

Törölt felhasználó (4656903)

Persze. Közönséges szélhámos vagy. Nevető smile meg minden. Kalandozz nappal. Szédíted itt a népet.
Persze. Közönséges szélhámos vagy. Nevető smile meg minden. Kalandozz nappal. Szédíted itt a népet.
(Ez egy válasz bpsrac üzenetére (2022. 04. 08. péntek 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 08. péntek 00:00

Sziasztok! 22 éves budapesti srác vagyok, szívesen kalandoznék ma éjszaka

Sziasztok! 22 éves budapesti srác vagyok, szívesen kalandoznék ma éjszaka

Péntek-Hétfő kora hajnalban vagy Péntek-Vasárnap késő este Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Tudtok Budaörs-Törökbálint viszonylatban jó szabadtéri helyet?
Ma estére 22 körül keresek passzív srácot bp.környékén.