Pestrol indulok az M4 sen Debrecenbe esetleg valaki leapolna?
Fiatal, potens, pesti pasi hetero alapon ismerkedne Hölgyekkel ès Pàrokkal....
Szepvolgyin valaki mostanaban?
Na most ezért a hajnali túráért telepakolod az egész oldalt? Vegyél fel stoppost és kész!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 11. hétfő 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 11. hétfő 11:12
Törölt felhasználó (4658772)

Sziasztok! 21-én hajnalban/kora reggel (kb 5 órai indulással) megyek Érdről Szegedre. Szívesen leviszek magammal hölgyet vagy párt, ez lehet egy kellemes autós kaland
A visszautat is megbeszélhetjük, ami ugyanazon a napon lesz részemről.
Illetve a szegedi dolgom végeztével lesz pár szabaddá tehető órám, amit szívesen töltenék szegedi hölggyel vagy párral.

Illetve a szegedi dolgom végeztével lesz pár szabaddá tehető órám, amit szívesen töltenék szegedi hölggyel vagy párral.
Sziasztok! 21-én hajnalban/kora reggel (kb 5 órai indulással) megyek Érdről Szegedre. Szívesen leviszek magammal hölgyet vagy párt, ez lehet egy kellemes autós kaland
A visszautat is megbeszélhetjük, ami ugyanazon a napon lesz részemről.

Valaki esetleg árasztó út délután ?kocsim van
Székesfehérváron? Dunaújvárosban akár párommal is kalandoznánk
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2022. 04. 10. vasárnap 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy kis reggeli kaland a Szépvölgyin 8-9 között?
Most valaki 3kerbe?
Albertirsa Dánszentmiklós?pasi?
Dunaújváros? Fehérvár?
Senki?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2022. 04. 10. vasárnap 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 10. vasárnap 19:35

Feljöttem a Szépvölgyire. Tervez valaki még ma kijönni? Elsősorban párra gondolok.
Ma este valaki Naplás tó környéke?

Feljöttem a Szépvölgyire. Tervez valaki még ma kijönni? Elsősorban párra gondolok.
Idősebb, macis pasit szopnék.
Szépvölgyin van esetleg valaki?
Ma este 9 után Bp 15-16-17 ker
Autos kalandra keresek helyes srácot,
Szeretek szopni, s szeretném ha alaposan meg is dugnának!
Nem barátkozni szeretnék, csak szex és szopás!
Autos kalandra keresek helyes srácot,
Szeretek szopni, s szeretném ha alaposan meg is dugnának!
Nem barátkozni szeretnék, csak szex és szopás!
Sziasztok!
Ma este 19óra után esetleg pár, vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon tudok utazni.
Ma este 19óra után esetleg pár, vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon tudok utazni.
Ma este valaki 16 ker / Naplás tó környéke?
Autós kalandra keresek ma hölgyet-párt M5-M0-M1 vonalán.