Albertirsa felé pasi?
Sziasztok! Ma este szopnék Kiskunfélegyházán és környékén! Hely van, csak jönnöd kell! Nagy farok előny, szeresd, ha szopnak! Kíváncsi és kanos hetero pasik is írhatnak! A lényeg, hogy kemény legyen a farkad és szeress szopatni!
Ma este cumiznék autódban. Érdekel vkit? Bp xv.
Nyiregyházan vki szopatna?
autós szexhez keresek nőt vagy pár női tagját.
Sziasztok, szombat estére keresünk pasit a hölgy tagunk örömére. Aki holnap este nem ér rá ne is írjon. Csak tali van, nincs levelezgetés
Héten késő este vagy kora hajnalban vagy jövő hét Hétfő-Péntek késő este vagy Hétfő-Szombat kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Elsődlegesen Veszprém vonzáskörzetében,de akár kicsit távolabb is keresek hölgyet, aki nem veti meg a popó szexet. Ápolt, normális ember vagyok. És szigorúan heteró vagyok
Sziasztok! Vas megyében, Tormásliget 60km-es körzetében keresnék nőt/nőket, illetve heteró alapon párokat a női tag örömére. Helyem nincs, de utazni tudok (60km). Aki messzebbről erre felé jár, és tud helyet, hozzá is csatlakoznék (Nő, illetve a pár női tag örömére).
Most valaki Bp-en?
Szia most sex?13va vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 16. szombat 04:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 16. szombat 04:46
Törölt felhasználó (4658346)
Most valaki Bp-en?
Üdv
Rá
park valaki?
alf
ck alf
ev alf
e ipari
Sziasztok.Ma és holnapi nap olyan párt keresek a Tisza tónál,Poroszló,Sarud,ahol a férfi tag nézné miközben a párját,szopatom,lovagoltatom méretes farkamon,autóban vagy kint a természetben.
Szia ! Irj privátban ! Tel számomat is küldtem neked ! Viberen irj !
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 15. péntek 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 15. péntek 08:07
Törölt felhasználó (4656492)
Ma délutáni órákban Jászberény, Hatvan környékén közös maszti, vagy ki cumizna esetleg?
Debrecenben férfias pasival masztiznék illetve szopnám kényeztetném
Nőiruhás férfiként (crossdresser) 2022.04.16 szombat este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet !
imádom a nagyon idős pasikat is
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet !
Sziasztok!Senki nem szeretne ismerkedni??Gyöngyös,Hatvan,Mátra,Sástó,Pipis,esetleg valami ötlet?
Sziasztok!
Kaposvár és környékén vagy a Desedánál autos kalandra valaki?
Kaposvár és környékén vagy a Desedánál autos kalandra valaki?
Ma este esteleg Szeged és környéke, lányok, párok ?
Bpi-n senki nem akar szopni? Ilyet a b#### k#### Ur I#### nem B###tt.
Esik az eső!? És mi van akkor?
Esik az eső!? És mi van akkor?

nyulipaar

deephole
Jess West