Sziasztok! Vas megyében, Tormásliget 50km-es körzetében keresnék hölgyet, illetve csatlakoznék párhoz (Hölgy örömére, esetleg egy kicsit aktív biként). Sajnos helyem nincs, de utazni tudok.
Fóti vagy Dkeszi Auchannál szopnék mostanában
Kocsiban...

Kocsiban...
Sziasztok,
Irtam privát üzenetet. (Ez egy válasz bpparos üzenetére (2022. 04. 21. csütörtök 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Irtam privát üzenetet. (Ez egy válasz bpparos üzenetére (2022. 04. 21. csütörtök 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma Nővel vagy párral Bp és környékén sötétített autóban autós kaland? vagy csak nézném ahogy csinálja a pár

valaki Nagykáta-Tápióbicske környékén?
Ma este Maglódon pasit keresnék
Sziasztok! Most Szegeden tudna fogadni egy ápolt, igényes pasit 18/4 intimmel? Autóval vagyok, autós kaland is érdekelne.
Magasabb, sötétitett kocsival rendelkező pasit keresünk
Fiatal, potens, utazni tudó pesti pasi hetero alapon ismerkedne Hölgyekkel ès Pàrokkal...
Vecsés, Maglód, Albertirsa és környékén partnerem keresem, utazni tudok de helyem is van.
Sziasztok. Ma délután Kaposváron autós kalandra partnert keresek. Részletek privátban.
Sziasztok Most este/éjszaka kölcsönös orál kalandra keresek partnert Veszprém, Pápa, Győr környékén, bárhol. Privát uziben beszéljünk!
Sziasztok! Gyöngyös környékén kalandoznék hölggyel, párral hetero alapon ..
Most valaki a szèpvölgyi parkolóban?
Szerda-Péntek késő este vagy Csütörtök -Szombat kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Holnap napközben Eger környékén ismerkednék
Valaki ma a szépvölgyi parkolóban?
Szepvolgyi parkolóban most vki…?
Sziasztok!
A mai éjszakát szívesen tölteném olyan érettebb pár (min. 50+) társaságában akiket kifejezetten izgat ha a pasik is kényeztetik egymást. Ha Ti is egy ilyen kalandot kerestek akár rendszeresen, írjatok rám! 40 éves sármos, humoros , teljesen csupasz srác vagyok! Veszprém, Győr és Vas megye jöhet szóba. Utazni és fogadni is tudok. Privátban írjatok, csak párok! Addig is szép napot! :-X puszi
A mai éjszakát szívesen tölteném olyan érettebb pár (min. 50+) társaságában akiket kifejezetten izgat ha a pasik is kényeztetik egymást. Ha Ti is egy ilyen kalandot kerestek akár rendszeresen, írjatok rám! 40 éves sármos, humoros , teljesen csupasz srác vagyok! Veszprém, Győr és Vas megye jöhet szóba. Utazni és fogadni is tudok. Privátban írjatok, csak párok! Addig is szép napot! :-X puszi
Holnap vagy péntek délelőtt Zala Vas megye??