Nagyon durva hogy már ezt a fórumot is el léptek a melegek. Három oldalt vissza olvasok és csak azt látni hogy a melegek hol szopnanak. Akár a reptéri fórum vagy még sok másik. Van meleg fórum miért nem azt irkaljatok tele azzal hogy hol szopnatok? Szánalmas hogy minden fórum el van már csészve mert csak a meleg kiirasokat látom amitől felfordul az ember gyomra!
Ill délutánra
Magasabb, sötétitett kocsival rendelkező pasit keresünk ma estére. Bp
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben leszek ma 5-től kocsival. Srácok masztira, kukkolásra? Hátul leszek, szürke autóban
Fiatal, potens, utazni tudó pesti pasi hetero alapon ismerkedne Hölgyekkel ès Pàrokkal..
Sziasztok. Hétköznap délután egy harisnyás szexmániás biszex passzív szopna dugatná a szűk seggét. Imádok spermát nyelni minden mennyiségben. Keszthely és Hévíz környéke!
Nyiregyházán szopnék méretes pasit.
.
.
Bi vagy meleg srácot keresek ma estére Budapesten vagy környékén.
Sziasztok! Vas megyében, Tormásliget 50km-es körzetében keresnék hölgyet, illetve csatlakoznék párhoz (Hölgy örömére, esetleg egy kicsit aktív biként). Sajnos helyem nincs, de utazni tudok.
Fóti vagy Dkeszi Auchannál szopnék mostanában
Kocsiban...

Kocsiban...
Sziasztok,
Irtam privát üzenetet. (Ez egy válasz bpparos üzenetére (2022. 04. 21. csütörtök 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Irtam privát üzenetet. (Ez egy válasz bpparos üzenetére (2022. 04. 21. csütörtök 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma Nővel vagy párral Bp és környékén sötétített autóban autós kaland? vagy csak nézném ahogy csinálja a pár

valaki Nagykáta-Tápióbicske környékén?
Ma este Maglódon pasit keresnék
Sziasztok! Most Szegeden tudna fogadni egy ápolt, igényes pasit 18/4 intimmel? Autóval vagyok, autós kaland is érdekelne.
Magasabb, sötétitett kocsival rendelkező pasit keresünk
Fiatal, potens, utazni tudó pesti pasi hetero alapon ismerkedne Hölgyekkel ès Pàrokkal...
Vecsés, Maglód, Albertirsa és környékén partnerem keresem, utazni tudok de helyem is van.
Sziasztok. Ma délután Kaposváron autós kalandra partnert keresek. Részletek privátban.
Sziasztok Most este/éjszaka kölcsönös orál kalandra keresek partnert Veszprém, Pápa, Győr környékén, bárhol. Privát uziben beszéljünk!