Sziasztok! Szombathelyen keresek nőt, illetve heteró alapon párt. Helyem nincs, utazni tudok. Kipróbálnám szabadban is, ha nincs hely.
Csütörtök-Péntek késő este vagy Péntek-Szombat kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Dunaharasztiban és környékén keresek elhanyagolt feleséget , csajszit , lányt , házaspárt cuckold szexre masszirozásra ! Maximális diszkrécióval dugnám , nyalnám , szopatnám...stb...stb... Akinek szüksége volna rá !
Ma valaki a szèpvölgyi parkolóban?
kukkolnék masztit vagy segitenék most Nagykáta-Tápióbicske közt az emlékműnél.kb 3ig ráérek
Délpest környékén valaki mostanában?
Ma valaki?
Szépvölgyi parkolóban, kanos, ápolt, ffias srác...?
Pécs és környékén valaki???
Sziasztok!
Győrből igényes hölgyet, párt keresek! Leginkább hétköznap délelőtti órákra, de bármi megoldható!
Igényes, izmos, diszkrét férfi 19/5 intimmérettel! írjatok!
Üdv: Atti
Győrből igényes hölgyet, párt keresek! Leginkább hétköznap délelőtti órákra, de bármi megoldható!
Igényes, izmos, diszkrét férfi 19/5 intimmérettel! írjatok!
Üdv: Atti
Ma este aktív srácot szopnék és szex is érdekel. (Bp)
Helyem sajnos nincs, de akar autóban is benne vagyok, vagy megbeszéljük hol.
27 éves, vékony passzív vagyok.
Helyem sajnos nincs, de akar autóban is benne vagyok, vagy megbeszéljük hol.
27 éves, vékony passzív vagyok.
Holnap vki?Nudizàs, meztelenkedès,szopàs...
Ma délelött kukkolnék vagy segitenék valakinek kézzel,ablakon benyulva Nagykáta,Tápióbicske közt valahol...
Sziasztok! Van még valaki?

4.kerület környékén reggel valaki?Népsziget?
Sziasztok vasárnap közös bicajozás a tiszatónál útközben egy kis rosszalkodással egybekötve írjatok ha érdekel
Sziasztok ma valaki bp?
Ma valaki Bp?
Csütörtök-Péntek késő este vagy Péntek-Szombat kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Csongrád megye valaki?