Holnap reggel m3 autópálya kisbagi pihenőben miskolc irányáb a leszek. Várok pasit közös masztira vagy orálra! Akár viszonzás nélkül is! Jössz kielégítelek,és folytatod az utad! Háromnegyed 9 kor ott vagyok!
Ma a szépvölgyi parkolóban valaki?
Ma késő este az adatlapon megadott szituációhoz keresnénk sportos , ápolt és diszkrét férfit. (32-42 éves korig)Pest megyében vagyunk!!
Szép napot Mindenkinek! Ma délután/este, Szolnok környékét kocsival útbaejtő, fiatal, szexi Hölgytagú Pár... ? Akik bármilyen feltétellel megengednék, hogy a) akár csak végignézzem Őket szex közben, autójukban, természetben... b) bármilyen, Általatok kívánt módon, kényeztethetném a Hölgyet, a Párja jelenlétében, ill. közreműködésével... Ápolt, intelligens, igényes, jó méretű Férfiként keresek... Nem vagyok értetlen, tolakodó... csak amit Ti szeretnétek/megengedtek...
Sziasztok!Párt keresek ma autós kalandra a Tisza tónál,Poroszló,Sarud.Ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte dugják,szopatják a párját.
Sziasztok. Délelőtt valaki jön a kifutóhoz?
Üdv Kiskunlacháza és ráckeve környéken valaki hely van
Gödöllőn és környéken asszonyok lányok párok ?privi
Valaki szépvölgyi fel11 korul ?
Sziasztok!
Ma este Balatonfenyvesen találkoztam egy szimpatikus fiatal párral. Kutyát sétáltattak a hölgyet egy szép német Juhász kísérte. Én dolgoztam egy kerítésen. Esetleg itt vannak ?
Ma este Balatonfenyvesen találkoztam egy szimpatikus fiatal párral. Kutyát sétáltattak a hölgyet egy szép német Juhász kísérte. Én dolgoztam egy kerítésen. Esetleg itt vannak ?
Veszprém?
Sziasztok.
De jó lenne ma este valami kellemeset összehozni! Pest megye Déli része, Bács megye Északi része, vagy Dunaújváros és környéke lenne nekem megfelelő!
De jó lenne ma este valami kellemeset összehozni! Pest megye Déli része, Bács megye Északi része, vagy Dunaújváros és környéke lenne nekem megfelelő!
Sziasztok! Màtól azaz péntektől vasàrnapig keresek partnereket, pàrt vagy akàr csak pasit! Utazni és fogadni tudok, akàr kocsiban is megoldható!
Pécs és környékén valaki!??
Péntek késő este vagy Szombat-Vasárnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Kecskeméten keresek nőt/lányt cicizésre és csókolózásra kocsiban! Nem kell szexelni!Írj privátban!
Vecsés, Üllő környékén mostanában valaki?Bi vagy Bi pár?
Sziasztok szabadban\kabrióban kalandoznék... Keresem partnerem egy nő személyében!

Ma illetve szombat estére keresünk haverommal lanyt vagy párt.
27-29eves sportos magyar srácok vagyunk
Akár csak leskelodni.
27-29eves sportos magyar srácok vagyunk
Akár csak leskelodni.
Sziasztok!
Talizzunk, benne lennénk mi is egy kis szabadtéri szexben... (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 20. péntek 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 20. péntek 09:31
Talizzunk, benne lennénk mi is egy kis szabadtéri szexben... (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 20. péntek 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4670565)

Szabadtéri elsősorban autós szexhez keresünk párokat, esetleg összeszokott baráti társaságot. Köszönettel fogadnánk infókat is arról hogy valaki ismer e ilyen helyeket ahol ismerkedni és szexelni is lehet?