Kecskemét Lajosmizse környékén autóban, eldugott helyen szopnék, le is nyelem ha úgy van :P
Csao! Ma este 9 körül Szépvölgyi?
Gyömrő, Üllő környékén keresek hölgyet vagy párt.
XVII, XVIII, Maglód, Üllő környékén keresek partnert ma este.
Pár vagyunk . Ma késő este az adatlapon megadott szituációhoz keresnénk sportos , ápolt és diszkrét férfit. (32-42 éves korig)Pest megyében vagyunk!!
Mi írtunk nektek, egy válaszra sem méltattatok minket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 23. hétfő 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 23. hétfő 19:17
Törölt felhasználó (4670565)

Balatonkeresztúr környékén találkoznánk ma este Hozzánk hasonló párral.
Kedd-Péntek késő este vagy Szerda-Szombat kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Párt,párokat kukkolnánk ma este autóban.
Valahol valakik?
Valahol valakik?
Szépvölgyi?
Sziasztok!
Igen.
Mikor lesztek ott? (Ez egy válasz szibilla üzenetére (2022. 05. 24. kedd 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen.
Mikor lesztek ott? (Ez egy válasz szibilla üzenetére (2022. 05. 24. kedd 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépvölgyi most valaki?
Sziasztok ma lány vagy pár autóban? BP és környékén
Üdv.
A héten valamelyik délelött ki venné kezelésbe orálisan a farkam? Aszód környéke, hely jó lenne , de autós tali is érdekel valami nyugis helyen.
A héten valamelyik délelött ki venné kezelésbe orálisan a farkam? Aszód környéke, hely jó lenne , de autós tali is érdekel valami nyugis helyen.
Szia, akár ma is. Kocsival elszaladok és keresünk egy helyet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 25. szerda 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 25. szerda 06:55
Törölt felhasználó (4656492)

Üdv.
Sziasztok!
Ma este szopnék Bp-én belül. Helyem sajnos nincs, ez vagy autó szükséges.
27 éves vékony, passzív vagyok.
Ma este szopnék Bp-én belül. Helyem sajnos nincs, ez vagy autó szükséges.
27 éves vékony, passzív vagyok.
Ma valaki dél-Pest, dél-Buda környékén?
ma valaki
Sziasztok! Vas megyében ma egy autós/szabadtéri kaland!?
Sziasztok!
40+ sármos pasiként, keresem hosszútávú kedvesem - párok ismeretségét !
Mobilis, magára igényes, intelligens csóka vagyok, a többit egy KV mellett !
Puszi:
Konci
40+ sármos pasiként, keresem hosszútávú kedvesem - párok ismeretségét !
Mobilis, magára igényes, intelligens csóka vagyok, a többit egy KV mellett !

Puszi:
Konci
Most a Népligetben szopnék ápolt farkat.