Bikával baszatnám ma magam kint.. írj üzit es pontosítjuk
Alkalmi kapcsolatra keresek partnert akár autós kalandra is. Kor alkat nem számít. Igényes 40-es pasi vagyok.
Szigetszentmiklós pihenőben vagyok, a környéken keresek hasonló jófarkú pasit, aki szopatna.
De közös hoki, kölcsönös orál is érdekel.
De közös hoki, kölcsönös orál is érdekel.
Nyíregyháza állomás környékén vagy autóban szopnék kora reggeli vagy késő délutáni órákban smile
Hali holnap napközben 7-14 óra között autós kalandra Gyálon NŐ?
Sziasztok !
Ma este Szekszárdon autós kalandra partnert keresek párt házaspárt hölgyet akik benne vannak tabuk nélkül. Mindenre nyitott ápolt diszkrét férfi vagyok nagyobb mérettel. Írj privátba a helyet megbeszéljük.
Ma este Szekszárdon autós kalandra partnert keresek párt házaspárt hölgyet akik benne vannak tabuk nélkül. Mindenre nyitott ápolt diszkrét férfi vagyok nagyobb mérettel. Írj privátba a helyet megbeszéljük.
Sziasztok m7 indulok Szekesfehervarra majd keso este Dunaujvarosra ha valaki szopizna?
Pécs és környékén valaki?
Pécs és környékén valaki?
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben ma 5 után srácok? Napozás, kukkolás, maszti? Szürke autóval leszek
Most eeggel délbuda, Csepel sziget környéke egy autós kaland?
Sziasztok! Budapesten valaki?
Valaki most?Közös hoki?
Sziasztok! Most valaki szopatna és dugna? Ápolt partnerem keresem. Bp
M3 autópálya Hatvan körül?
Sziasztok!Párt keresek a Tisza tónál ahol a hölgytag szereti ha ki kötözik,bilincselik és úgy dugják szopatják,autóban,természetben erdőben.Akár fotózással is.
Sziasztok.
19 óra után esetleg Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár vagy, hölgy aki szivesen ismerkedne?
19 óra után esetleg Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár vagy, hölgy aki szivesen ismerkedne?
Sziasztok ! Ma este bi kaland szabadban Szarvas környékén ?
Pécs és környékén valaki??
Veszprém, Gulya dombi lehajtoval szemben ma 4-től srác? Maszti, napozás, kukkolás? Hálul leszek szürke autóval