Sziasztok most BP valaki?
Dunaharaszti és környékéről elhanyagolt feleség,vagy kiéhezett csajszi irhatna. Kőkemény farkammal állok a rendelkezésükre ! Lehetsz kamionos felesége,vagy csak simán fasirtban az uraddal ! Szívesen segitek felszarvazni bármeik kategóriát !
Csajszit keresek kabriós kalandokra!

Szia helyileg hol?
(Ez egy válasz fembp üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 12. vasárnap 14:04

most ma valaki autos kaland...akar többen is lehettek...szopiznek..izgatna és kiprobalnammiylen auto mellett allva kielegiteni 2-3 fiut.
most ma valaki autos kaland...akar többen is lehettek...szopiznek..izgatna és kiprobalnammiylen auto mellett allva kielegiteni 2-3 fiut.
Mostanában nagyfarkú aktiv pasi hoki???pest és környéke
Ma szopnék,szopatnék Ózd és környékén,ápolt igényes férfit,én is ilyen vagyok.Kocsiban,szabadban.
2 bi pasit valaki megnézne maszti közben Marcali környékén?
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben ma 3-tól srácokkal maszti, kukkolás, napozás. Szürke kocsival leszek
Szeged-Budapest-Hegyeshalom útvonal mentén aútós kalandra keresem partnerem(Hölgy-pár)
Holnap napközben Nyiregyházán leszek elérhető, aki szeretné ha a kezemmel/számmal segítenék rajta, írjon bátran :P
Sziasztok csak ma estére keresünk pasit gyula környékéröl jó intim méret elöny
Délután folyamán orálisan kényeztetnék hölgyet, Sopron-Bécs között…
Sziasztok! Kaposváron és környékén?
Belevaló pasi aki ma szopatna, megdugna? Szabadban is vagy Bp belvaros
Sziasztok párt keresek ma a Tisza tónál,ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte dugják szopatják a párját egy méretes szerszámmal,hármas,cuckold autóban,természetben,erdőben.
Szopnék most autóban vagy szabadban
Veszprém?
Szép napot Mindenkinek! Ma délelőtt/délután/este, Szolnok környékét kocsival útbaejtő, fiatal, szexi Hölgytagú Pár... ? Akik bármilyen feltétellel megengednék, hogy a) akár csak végignézzem Őket szex közben, autójukban, természetben... b) bármilyen, Általatok kívánt módon, kényeztethetném a Hölgyet, a Párja jelenlétében, ill. közreműködésével... Ápolt, intelligens, igényes, jó méretű Férfiként keresek... Nem vagyok értetlen, tolakodó... csak amit Ti szeretnétek/megengedtek..
Sziasztok.Nagy sexuális étvággyal keresek hölgyet vagy párt .Helyem van de utazni is tudok,38 éves férfi nagy méret.