Nocsak, nocsak és ott sem voltam? Felháborító kérem
(Ez egy válasz dodgem üzenetére (2022. 07. 05. kedd 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Ti nem inkább 16 óra körül szexeltetek?
(Ez egy válasz dodgem üzenetére (2022. 07. 05. kedd 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Az a pár mi voltunk
(Ez egy válasz Sorentogold üzenetére (2022. 07. 04. hétfő 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 04. hétfő 23:03

Kint vagyok a reptér mögött 18 óra óta... Egy párt láttam szexelni. Amúgy néhány autó volt csak. De gondolom a hőség miatt valahogy nem volt kedv hozzá.
Hátha most többen jönnek...
Egy normális partnerrel el kalandoznék mostanában, autós kaland. Bp írj privit
Mikor lesztek kint?
(Ez egy válasz szibilla üzenetére (2022. 07. 04. hétfő 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Kint vagyok a reptér mögött 18 óra óta... Egy párt láttam szexelni. Amúgy néhány autó volt csak. De gondolom a hőség miatt valahogy nem volt kedv hozzá.
Sziasztok! Minket érdekelne.... Angi.
(Ez egy válasz areyoueready üzenetére (2022. 07. 04. hétfő 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 04. hétfő 20:18

Sziasztok,nem csináltam ilyet még ,de izgat a dolog,barátnőmmel szombatra tervezek szabadban sexet és tetszene ha valaki kukkolná őt,persze nem tud róla,és nem is kell neki.akit érdekel az írjon privátban,köszönöm,ja és budapest lenne a helyszín,reptér kifutó..
Esetleg lakás?
(Ez egy válasz szibilla üzenetére (2022. 07. 04. hétfő 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Valaki reptér?
Debrecenben valaki aki kalandozna?
Ma este gyöngyös környékéről várok pasis játékokra jelentkezőt.
Esetleg Fehérvár kken valaki?
Mindenki csak a repcsit nézi?
most este szopni ,nyelni szeretnék Kazincbarcikán
Sziasztok!
Veszprém környékén esetleg pár ma este akihez csatlakozni lehetne?
Veszprém környékén esetleg pár ma este akihez csatlakozni lehetne?
Sziasztok,nem csináltam ilyet még ,de izgat a dolog,barátnőmmel szombatra tervezek szabadban sexet és tetszene ha valaki kukkolná őt,persze nem tud róla,és nem is kell neki.akit érdekel az írjon privátban,köszönöm,ja és budapest lenne a helyszín,reptér kifutó..
Nincs...
(Ez egy válasz xcurtisx üzenetére (2022. 07. 04. hétfő 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél van most pár?
Sziasztok. Ma este Székesfehérvàron autós párt kukkolnák. Privit írjatok
Sziasztok. Holnap kinezunk 5 körül a reptéri kifutóra, keresünk párokat , női bi előny de nem feltétel. Várjuk az üzeneteket