Ma délután Szigetszentmiklós környéke valaki? Du.7 ig. Uzenetbe jöhetnek.
Szia,gyere szivesen leszoplak.
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2022. 07. 19. kedd 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 08:09

Ma 13 óra után kicsiban masztiznék vagy cumiztatnék,ha volna rá érdeklődő ! Segitséget elfogadok !
20-ára keresek Vecsés-Monor-Cegléd vonalán helyes srácot max 35 éves korig. Leginkább közös hoki, orál érdekelne, de akár dugás is aktívként. Csak sportos, vékony srácok érdekelnek!
Ma Monoron valaki? 14:30ig?
Sziasztok.
Ma dun 14 óra körül a Szépvölgyire jönne ki kedves hölgy anyuka v pár? Tudok ott jó helyet Kenyeztetnem a holgyet v kukkolnam. Privátba kérnek választ.
Ma dun 14 óra körül a Szépvölgyire jönne ki kedves hölgy anyuka v pár? Tudok ott jó helyet Kenyeztetnem a holgyet v kukkolnam. Privátba kérnek választ.
Sziasztok.Ma pár a Tisza tónál szex,cuckold a szabadban autóban,nézd ahogy előtted dugom szopatom a párod egy méretes szerszámmal.Poroszló,Sarud
Sziasztok , a reptéren délelőttönként is érdemes ki látogatni vagy akkor pangás van ?
Ma 13 óra után kicsiban masztiznék vagy cumiztatnék,ha volna rá érdeklődő ! Segitséget elfogadok !
Csepel Rákeve közt?
Békéscsaba környékén a héten délelötti orákban valaki?
Nagykáta holnap?
Hosszabb távra keresek heti 1-2 alkalomra 45 feletti férfias, diszkrét hellyel rendelkező, szopatni szerető partnert. Nógrád, heves megye.

Szegeden valaki egy közös hoki valahol a város szélén a szabadban?
Nyugatinál, vagy valamerre?
Szepvolgyi parkolóban most vki…?
Reptéren valaki? Most érkeztem
Már kint vagyok a reptérnél ! Autoban masztizok ! Nem tudok válaszolni privát levelekre... Egy mercedes jeeppel vagyok !
Most este Szigetszentmiklós mellett? Valami kis játék?
Itt, 21fok a kocsiban
(Ez egy válasz petiahős üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 18. hétfő 19:10

Úgy látom még meleg van. Évek óta először erre tévedek de sehol senki

Úgy látom még meleg van. Évek óta először erre tévedek de sehol senki