Ma délután Szigetszentmiklós környéke valaki? Du.7 ig. Uzenetbe jöhetnek.
Szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 18. hétfő 21:57
Törölt felhasználó (4673041)

Hosszabb távra keresek heti 1-2 alkalomra 45 feletti férfias, diszkrét hellyel rendelkező, szopatni szerető partnert. Nógrád, heves megye.

Holnap du, este Tiszanánán, termál fürdőzéssel egybekötött mókázás...12-3 plusz fiúval?! párok?!
Sziasztok! Szombathely-Sopron környékén nő vagy pár (heteró alapon), akik fiatal fiút keresnek?
Sziasztok! A Mátrában most délután hölgy vagy pár?
Hali van kint bi pasi?? Reptérnél.
Ma este valaki Szigetszentmiklós mellett? Kis játék...
Sziasztok!
Én szívesen kimegyek, de kb. 1,5 óra kell! Térdelhettek előttem is, de én is szívesen izgatnálak benneteket a számmal! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 19. kedd 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 14:50
Én szívesen kimegyek, de kb. 1,5 óra kell! Térdelhettek előttem is, de én is szívesen izgatnálak benneteket a számmal! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 19. kedd 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4550092)

Hali van kint bi pasi?? Reptérnél.
Idősebb pasit keresek, aki szopatna. Lehetsz macis is.
Gyálon leszek a proligis parkba ha jár arra valaki s a számba élvezne irjon
Miért vannak arra kurvàk?
(Ez egy válasz nudiandmore üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Repter most?
50 feletti csinos, igényes, nagy szexuális étvággyal rendelkező hölgyet keresek rendszeres találkozásokra! Előny ha szereted a nagyobb méretet! Csak igényes hölgyek jelentekezését várom privátban!
Sziasztok, párral kalandoznék!
Szeged környékén valaki ?
Fehérvár kkén kalandoznék nővel, párral....
40es pasi vagyok
40es pasi vagyok
Szopatnák.
Bi pár v srác ma 11ker autós kaland ?
Péntek este elindultunk a párommal egy kis szabad levegős szexre. Árasztó part fullon emberekkel, Kondorosi út Budafoki út sarka dunaparton tanyázott egy (feltételezhetően) hajléktalan, feljebb a város irányában horgászok. Esetleg tudtok más egyéb helyet? Szépvölgyin vagy a reptéren kívül? Bár ott sem voltunk.
A kifutó tele van melegekkel és zavaró "elemekkel". Mi a múlt héten voltunk egy másik helyen, kellemesen meghitt volt
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 07. 19. kedd 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 20:30

Péntek este elindultunk a párommal egy kis szabad levegős szexre. Árasztó part fullon emberekkel, Kondorosi út Budafoki út sarka dunaparton tanyázott egy (feltételezhetően) hajléktalan, feljebb a város irányában horgászok. Esetleg tudtok más egyéb helyet? Szépvölgyin vagy a reptéren kívül? Bár ott sem voltunk.