Budapesti passzív idős úrat keresek közös hokira
Most valaki? 04-ig ráérek. Szopok, baszható is vagyok. Bp. Könyves k krt-nál vagyok. Időset vagy macist keresek. Autós?
Sziasztok Szabolcs Hajdu Borsod valaki
Reptéren van valaki ?

Ma este pár esetleg Budapest -Győr útvonalon
Sziasztok! Azt hallom,hogy a Normafa elég jó hely..
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 07. 19. kedd 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 20:30

Péntek este elindultunk a párommal egy kis szabad levegős szexre. Árasztó part fullon emberekkel, Kondorosi út Budafoki út sarka dunaparton tanyázott egy (feltételezhetően) hajléktalan, feljebb a város irányában horgászok. Esetleg tudtok más egyéb helyet? Szépvölgyin vagy a reptéren kívül? Bár ott sem voltunk.
A kifutó tele van melegekkel és zavaró "elemekkel". Mi a múlt héten voltunk egy másik helyen, kellemesen meghitt volt
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 07. 19. kedd 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 20:30

Péntek este elindultunk a párommal egy kis szabad levegős szexre. Árasztó part fullon emberekkel, Kondorosi út Budafoki út sarka dunaparton tanyázott egy (feltételezhetően) hajléktalan, feljebb a város irányában horgászok. Esetleg tudtok más egyéb helyet? Szépvölgyin vagy a reptéren kívül? Bár ott sem voltunk.
Bi pár v srác ma 11ker autós kaland ?
Szopatnák.
Fehérvár kkén kalandoznék nővel, párral....
40es pasi vagyok
40es pasi vagyok
Szeged környékén valaki ?
Sziasztok, párral kalandoznék!
50 feletti csinos, igényes, nagy szexuális étvággyal rendelkező hölgyet keresek rendszeres találkozásokra! Előny ha szereted a nagyobb méretet! Csak igényes hölgyek jelentekezését várom privátban!
Repter most?
Miért vannak arra kurvàk?
(Ez egy válasz nudiandmore üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyálon leszek a proligis parkba ha jár arra valaki s a számba élvezne irjon
Idősebb pasit keresek, aki szopatna. Lehetsz macis is.
Sziasztok!
Én szívesen kimegyek, de kb. 1,5 óra kell! Térdelhettek előttem is, de én is szívesen izgatnálak benneteket a számmal! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 19. kedd 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 14:50
Én szívesen kimegyek, de kb. 1,5 óra kell! Térdelhettek előttem is, de én is szívesen izgatnálak benneteket a számmal! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 19. kedd 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4550092)

Hali van kint bi pasi?? Reptérnél.
Ma este valaki Szigetszentmiklós mellett? Kis játék...