Miért nem mész oda és kérdezed meg, hogy akarnak-e valamit veled?
(Ez egy válasz Kelenfoldisrac üzenetére (2022. 07. 21. csütörtök 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Bp most?
Merre?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 21. csütörtök 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 21. csütörtök 21:18
Törölt felhasználó (4651880)

Ma éjszaka kimennénk a szokott helyünkre . Intelligens, sportos férfit keresünk a reglapunkon megadott dologhoz . Kérlek akkor jelentkezz ha beleillesz . Köszönjük szépen
Ma éjszaka kimennénk a szokott helyünkre . Intelligens, sportos férfit keresünk a reglapunkon megadott dologhoz . Kérlek akkor jelentkezz ha beleillesz . Köszönjük szépen
No, akkor még 1x...
Kamusok és/vagy üzletszerűen hirdetők.
Nekem válaszoltak egy-két hete, szinte egyből. Igaz, emailben, mert az adatlapjukon kint volt, hogy 3 napig nem tudnak itt írni, ezért az akkor még kiírt email-címükre kérték a jelentkezéseket.
Ott az első dolga az volt a csávónak, hogy közölt egy piaci árnak teljesen megfelelő összeget. Ez még nem riasztott el, úgyhogy néhány levélben megbeszéltük a részleteket, többek között azt, hogy mikor és hol találkozunk pontosan (címüktől elvileg kb. 2 percre). Telszámot nen adott, de felesleges is lett volna.
Ott voltam pontosan, ők sehol. 3 és 15 perc elteltével írtam emailt, addig azonnal válaszoltak, de arra már semmit. Eljöttem - itt teszem hozzá, hogy semmit nem vesztettem, mert közel volt a reptér
Pár nap múlva, amikor itt bepróbálkoztak, még megpróbáltam itt írni nekik egy privátot, de láss csodát, már előre letiltottak engem, mintha én vertem volna át őket... Itt elengedtem.
A logikát ne kérdezzétek, de hogy ezt a csajt nem nagyon fogjátok meghágni, főként nem ingyen, arra mérget vehettek. (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 07. 21. csütörtök 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 21. csütörtök 20:59
Kamusok és/vagy üzletszerűen hirdetők.
Nekem válaszoltak egy-két hete, szinte egyből. Igaz, emailben, mert az adatlapjukon kint volt, hogy 3 napig nem tudnak itt írni, ezért az akkor még kiírt email-címükre kérték a jelentkezéseket.
Ott az első dolga az volt a csávónak, hogy közölt egy piaci árnak teljesen megfelelő összeget. Ez még nem riasztott el, úgyhogy néhány levélben megbeszéltük a részleteket, többek között azt, hogy mikor és hol találkozunk pontosan (címüktől elvileg kb. 2 percre). Telszámot nen adott, de felesleges is lett volna.
Ott voltam pontosan, ők sehol. 3 és 15 perc elteltével írtam emailt, addig azonnal válaszoltak, de arra már semmit. Eljöttem - itt teszem hozzá, hogy semmit nem vesztettem, mert közel volt a reptér

Pár nap múlva, amikor itt bepróbálkoztak, még megpróbáltam itt írni nekik egy privátot, de láss csodát, már előre letiltottak engem, mintha én vertem volna át őket... Itt elengedtem.
A logikát ne kérdezzétek, de hogy ezt a csajt nem nagyon fogjátok meghágni, főként nem ingyen, arra mérget vehettek. (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 07. 21. csütörtök 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem se válaszoltak, bár azt meg tudom érteni
de aki nektek se... eh nincs érzékük a jóhoz

Nekem se válaszoltak, bár azt meg tudom érteni
de aki nektek se... eh nincs érzékük a jóhoz

Sziasztok kifutónál Mazdás pár innen van?
Szép Estét. Budapest és környékén olyan Bi Párral ismerkednék akik ma szeretnének találkozni egy autós-szabadteri tabumentes orális kalandra ! gaborbarat50 kukac gmail pont com
Nem úgy vettem észre mivel simán be mennek autóval
(Ez egy válasz Anti25 üzenetére (2022. 07. 20. szerda 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Kocsiban ki szopatna, viszonzás nélkül?
Mikor lesztek kint?
(Ez egy válasz bmw888 üzenetére (2022. 07. 21. csütörtök 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Este 9 körül valaki kalandozna a reptéri kifutónàl, egy 30 éves bi sráccal?
ma este a csajommal kin leszunk. idonkent ott huncutkodunk.
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 07. 20. szerda 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Orálmániás pasi párhoz csatlakozna Bp, vagy valamerre a környéken

Hölgy,pár esetleg jönne ma ki a reptérhez?!

Ráckeve környéken valaki hely van
Írtam 2x de nem válaszoltatok…
Van valaki repternel?
Van itt valaki? Reptérnél.
Közös maszti Paks környékén?