Ma pár a Tisza tónál autós kaland,magas sportos nagy méretű pasival?
Már nekivetkőztem, napozás beindult, magamban... jobb híján
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 25. hétfő 07:46

Reptér délelőtt? Pár esetleg? Nagy autó, sötét ablak, légkondi adott
Egy meleg passzív srácnak lenne esélye egy kis orálra a reptéren?
Reptéren van most valaki ?
Reptérnél nagyfarkú aktiv pasi közös masztira mostanában??
Kamu a csávó
(Ez egy válasz adikanc üzenetére (2022. 06. 18. szombat 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt vagyok
(Ez egy válasz bobbyzo üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Bizony hogy az!!
(Ez egy válasz colaflavour üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Végre valami Pécsen erre nem lemaradtam... :(
(Ez egy válasz mindentispár üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 24. vasárnap 23:29

Pécs, TV torony hátsó parkoló valaki párt kukkolni ?
kb 00: 30 ig maradunk!

Kinézek ma kora d'un a szepvolgyire. Jön fel hölgy v pár ? Kényeztetés Kukkolas? ( tudok jo helyet ott)
Egyik szopatna, de a farkát nem hajlandó megmutatni, másik azt se tudja, ki vagyok, csak lekamusozik. Savanyú a szőlő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 25. hétfő 12:02
Törölt felhasználó (4656903)

Bizony hogy az!!
Hatvan Bp m3
Sziasztok ma este szeretnék egy kellemes autós kalandot Hölgyel vagy párral , lehetőleg Budapest és környékén
Szép Napot! Olyan bi párral szeretnék ismerkedni akik ma este szeretnének egy kellemes autós kalandot, nézném a szeretkezesetek és igény esetén orálisan besegítenèk mindkét fél örömére

30-179-71 bi, sportos, férfias srác vagyok Csongrád-békés megyéből vagy erre járóban vki? esténként akár autós, szabadban mókázás is játszik... (srácos mókát keresek, idősek ne!)
Dogging Party!
A nagy sikerre való tekintettel újra szervezek egy "Dogging Partyt"
A különlegesség pedig az lesz,hogy hétköznap nappal egy izgalmas helyszínre invitálom az érdeklődő Párokat Hölgyeket ,Urakat!
Időpont:2022.07.29 Péntek 10-14h között!!!!!
Várom elsősorban Párok,Hölgyek jelentkezését.
A részleteket privát levelezésben közlöm
Üdv:SecretM
A nagy sikerre való tekintettel újra szervezek egy "Dogging Partyt"
A különlegesség pedig az lesz,hogy hétköznap nappal egy izgalmas helyszínre invitálom az érdeklődő Párokat Hölgyeket ,Urakat!
Időpont:2022.07.29 Péntek 10-14h között!!!!!
Várom elsősorban Párok,Hölgyek jelentkezését.
A részleteket privát levelezésben közlöm

Üdv:SecretM
Reptérnél most bi pasi közös masztira??
Valaki 17.ker most akivel kiverhetnem? Vagy valami…

Ma este valaki egy kis kalandozasra pest megyeben?
Van itt a kifutónál bi pasi masztira??